حال بخوبی می شود فهمید که بحث های اخیر تغییر قیمت سوخت، و افزایش آن توسط رسانه های ضد ایرانی هدفی جز آماده سازی اذهان مردم ایران به اینکه دولت قصد گرانی سوخت را دارد نبود تا با حمله سایبری به پمپ بنزین ها مردم را ناخواسته با هدف اعتراض به نبود سوخت به کف خیابانها کشانده و زمینه ساز جریانی باشند که قصد هدایت آنرا داشتند. در این میان اوباشانی مثل مجاهدین بهمراه سایر معاندین همچنان نقش پیاده نظام دشمن در فضای مجازی را بعهده داشتند.

اختلال در تحویل سوخت در پمپ بنزین های سراسر کشور در چهارم آبان که بعدا تائید شد یک حمله سایبری بوده است شایعاتی را در فضای مجازی دامن زد.

رسانه های دشمن با بمباران خبری منفی سعی کردند این حملات را به گرانی دوباره بنزین در ایران توسط دولت  ارتباط دهند. تشکیل صف های طولانی در مقابل پمپ بنزین ها و افزایش کرایه اسنپ و تپسی اولین آثار این حمله سایبری بود. که از نظر دشمن باید به تجمعات خیابانی نیز کشیده میشد.

البته در این میان رسانه های فارسی زبان بیگانه هم بیکار ننشستند و خبرهای جعلی خود را با هدف تحریک مردم بشدت انتشار دادند. در همین رابطه وبسایت صدای آمریکا در مطلبی به نقل شبکه خبری ای‌بی‌سی آمریکا نوشت: «یک حمله سایبری پمپ بنزین‌ها را در سراسر ایران فلج کرده و رانندگان عصبانی را در صف‌های طولانی سرگردان کرده است.»

این رسانه برای تحریک بیشتر مردم نوشت: «بازتاب گسترده حمله سایبری سه شنبه؛ صف های طولانی در پمپ بنزین ها و بنزین ۸ هزار تومانی»

بی بی سی فارسی نیز در مطلبی با عنوان «حمله سایبری ‘تمام ۴۳۰۰ جایگاه سوخت’ ایران را از کار انداخت» نوشت: «عصر سه‌شنبه چهارم آبان ماه، به دنبال از کار افتادن پمپ‌بنزین‌ها وتشکیل صف‌های طولانی ماشین در شهرهای مختلف ایران، مقام‌های ایران تایید کردند که حمله سایبری صورت گرفته است…این حوادث تقریبا همزمان است با دومین سالگرد سرکوب اعتراض‌ها به افزایش ناگهانی قیمت بنزین در ایران.»

همچنین اینترنشنال هم در مطلبی با عنوان «تداوم بلاتکلیفی مردم در پمپ‌ بنزین‌ها» به تحلیل این موضوع پرداخته و سعی کرد مردم را بر علیه دولت تحریک کند.

حال بخوبی می شود فهمید که بحث های اخیر تغییر قیمت سوخت، و افزایش آن توسط رسانه های ضد ایرانی هدفی جز آماده سازی اذهان مردم ایران به اینکه دولت قصد گرانی سوخت را دارد نبود تا با حمله سایبری به پمپ بنزین ها مردم را ناخواسته با هدف اعتراض به نبود سوخت به کف خیابانها کشانده و زمینه ساز جریانی باشند که قصد هدایت آنرا داشتند. در این میان اوباشانی مثل مجاهدین بهمراه سایر معاندین همچنان نقش پیاده نظام دشمن در فضای مجازی را بعهده داشتند.

بنحویکه حمله سایبری به پمپ بنزین ها با پوشش بسیار گسترده رسانه دشمن مواجه شد. تا گام بعدی را در اجرای طرح خود را بردارند.

اما ورود بموقع دولت و مسئولین در اطلاع رسانی به مردم و مدیریت صحنه در همان آغاز توطئه دشمن را خنثی کرد. انتخاب زمان این حمله در سالگرد اغتشاشات ۲۴ آبان ۹۸ بدون دلیل نبود و نشان از طراحی دشمن به ایجاد یک بحران دیگر با موضوع بنزین داشت.

رایگان کردن متروی تهران برای تردد مردم تا صبح روز بعد، ارائه خدمات توسط شهرداری تهران برای تسهیل در عبور و مرور شهروندان و از همه مهمتر پیامک  وزیر نفت به تمامی شهروندان و اینکه نه بنزین گران می شود و نه سهمیه سوخت مردم در کارت هایشان از بین می رود، به شایعات توجه نکنید و  مشکل بزودی حل خواهد شد و . . . از جمله اقدامات بموقع دولت در ایجاد آرامش در مردم بود که از هرگونه اتفاق غیر منتظره ای جلوگیری کرد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی اعلام نیز کرد حمله سایبری به پمپ بنزین ها توسط یک کشور خارجی انجام شده است. وزیر اطلاعات کشور نیز گفت بزودی پشت پرده این اتفاق را با مردم به اشتراک خواهد گذاشت.

در این میان طفره رفتن سخنگوی وزارت امور خارجه  آمریکا از اظهار نظر درباره حمله سایبری به ایران، این ظن را که  اینکار توسط یک کشور خارجی انجام گرفته را بیشتر تقویت کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ خبرنگاری که از او پرسید آیا امریکا از حمله سایبری امروز به ایران مطلع بوده یا در آن مشارکت داشته یا اینکه این حمله هشداری درباره بازگشت به مذاکرات وین بوده است؟ گفت: »تکرار می کنیم که مسیر برای دیپلماسی همچنان باز است».

از سوی دیگر سایت رسمی منافقین نیز در همان روز خبر را بدون هرگونه تحلیل تحت عنوان « بحران سوخت و هک شدن تابلوهای شهری و تابلوهای پمپ‌بنزین در اغلب نقاط ایران» درج کرد.

اما دو روز بعد عوامل این فرقه بعنوان پیاده نظام دشمن در فضای مجازی با هدف ایجاد شکاف در بین صفوف مردم در دروغی آشکار علت از کار افتادن سامانه هوشمند بنزین را به خود دولت نسبت داده و اینکه دولت قصد داشت بنزین را گران کند.

سایت در همین رابطه سایت مجاهدین در جهارم آبان نوشت: « . . .  یک گمانه‌زنی دیگر که بیشتر از جانب مردم! بیان می‌شود این است که از کار افتادن سامانهٔ هوشمند بنزین کار خود رژیم است که از یک‌طرف می‌خواهد بنزین را گران کند تا با غارت باز هم بیشتر مردم، ورشکستگی اقتصادی‌اش را مقداری جبران کند؛ از طرف دیگر تجربهٔ آبان۹۸ را دارد و در وحشت از پیامد‌های انفجاری گرانی بنزین، با این قبیل اقدامات هم قصد تست دارد و هم می‌خواهد حساسیتها را بفرساید و تا حد امکان مانع از شوک ناشی از غافلگیری شود.»

البته باید به سران مجاهدین گفت: کمی دیر تشریف آوردید. مردم با هوشیاری تمام تودهنی محکمی به طراحان این توطئه که در هیبت یک کشور عمل کردند زد چه رسد به پادوهای وطن فروشی مثل شما.

نتیجه اینکه؛ هدف طراحان حمله سایبری این بود که در قدم اول با زمینه سازیهای رسانه ای و اینکه در آینده نزدیک دولت قصد گرانی بنزین را دارد و سپس با ایجاد اخلال در توزیع سوخت (با حمله سایبری) و همزمان ایجاد حمله رسانه ای و روانی شرایط، به گونه ای رقم بخورد که به یکباره مردم به جایگاه های سوخت هجوم بیاورند و وقتی با تعطیلی سامانه سوخت مواجه میشوند که هیچ بنزینی توزیع نمی شود مردم باور می کنند که بله دولت قصد گرانی بنزین را دارد و لذا کار به درگیری کشیده و  اغتشاشات خیابانی راه می افتد تا در  آستانه مذاکرات وین طرف های غربی دست بالا را داشته و یک بحران جدی دیگر برای ایران بوجود بیاورند.

حرف آخر اینکه هرچند دشمن با حمله سایبری توانست از خاکریز اول عبور کند ولی با هوشمندی و مدیریت درست دولت و همکاری مردم، عملیات دشمن با تمامی عوامل آنان در فضای مجازی مثل مجاهدین ناکام ماند.

  • نویسنده : سعید پارسا
  • منبع خبر : سایت راه نو