ویروس کرونا با تمام زشتی و ترسناک بودنش، یک خوبی هم داشت و آن اینکه باعث شد نقاب از چهره زشت نژادپرستی، وحشی گری، بی کفایتی دولت مردان غربی در مدیریت و کنترل ویروس کرونا برافتد و پُرهای حقوق بشری دروغین آنان را در سطح جهان بی اعتبار سازد.

آنچه که باعث خشم بیشتر سران فرقه رجوی را موجب گردیده این است که چرا علیرغم این حجم از عملیات روانی، ایران هم چنان  آرام است و مردم در آرامش زندگی می کنند؟

طی ماه گذشته هم علیرغم اینکه شیوع ویروس کرونا شرایط مناسبی برای جولان فرقه رجوی و هم سایر معاندین در فضای مجازی برای ایجاد و ادامه جنگ روانی بر علیه مردم ایران را فراهم کرده است، ولی در عمل راه به جایی نبرده اند.

روزی نیست که اطلاعیه ایی و یا مطلبی با موضوع ویروس کرونا در رسانه های رسمی و غیر رسمی و شبکه های اجتماعی فیک این گروه بدنام بر علیه ایران و ایرانی درج نشده باشد.

از اطلاعیه های کذب در رابطه با آمار مبتلایان به کرونا و فوتی های آن گرفته تا تلاش برای ناکارآمد نشان دادن دولت در مدیریت و کنترل این ویروس.

اما آنچه که باعث خشم بیشتر سران فرقه رجوی را موجب گردیده این است که چرا علیرغم این حجم از عملیات روانی، ایران همچنان  آرام است و مردم در آرامش زندگی می کنند؟

به همین دلیل مریم رجوی بیش از هر زمان دیگری از بی تاثیری این حجم از عملیات روانی بر روی مردم ایران کلافه و سردرگم است، بنحویکه برای تنوع هم شده به شخصا به موضوع جوجه کُشی در ایران ورود پیدا کرده است!

سران فرقه رجوی تحلیل شان این بود که شیوع ویروس کرونا در ایران به یک هرج و مرج گسترده منتهی خواهد شد تا شرایط برای جولان ضد آنان در ایران همراه با اربابان غربی شان فراهم شود. ولی هرگز اینطور نشد.

همچنین سران فرقه رجوی از این کلافه و سردرگمند، که چرا آمار مبتلایان و فوتی ها بر اثر ویروس کرونا در ایران کمتر از کشورهای غربی بویژه آمریکاست؟

چرا بر خلاف تحلیل آنان، شیوع ویروس کرونا در ایران مدیریت میشود. و چرا آمار بهبود یافتگان زیاد و فوتی ها کم است ؟

چرا اخیرا (بیست و سوم فروردین ۹۹) در همین کشور ترکیه با اعلام اعمال قوانین منع آمد و شد ، در برخی از مناطق مردم بر سر نان به جان هم افتاده و درگیر شده اند. ولی در ایران خبری از اینگونه ناهنجاریها دیده نمی شود؟ چرا مردم ایران در سختی ها اینطور به هم پیوند می خوردند و صحنه های زیبایی از انسانیت و همدلی  را می آفرینند تا مردم دنیا به حالشان غبطه بخوردند؟ و چرا های دیگر.  

ویروس کرونا با تمام زشتی و ترسناک بودنش، یک خوبی هم داشت و آن اینکه باعث شد نقاب از چهره زشت نژادپرستی، وحشی گری، بی کفایتی دولت مردان غربی در مدیریت و کنترل ویروس کرونا برافتد و پُزهای حقوق بشری دروغین آنان را در سطح جهان بی اعتبار سازد.

واقعیت این است مستقل از ویروس کرونا آنچه که مردم و کادر پزشکی ایران را از کشورهای غربی متمایز می کند ، ویژگیهای انسانی، معتقدات، مسئولیت پذیری بی نظیر، حس همنوع دوستی و تبحر کادر درمانی کشورمان در برخورد با این ویروس بوده است.

اگر روزی مردم ایران به همراه نظامیانشان در جبهه های جنگ با متجاوزین صدام  و مزدوران ایرانی نمای آنان – «مجاهدین» – جنگیدند، هم اکنون نیز با همان انگیزه و پشت گرمی با ویروس کرونا می جنگند.

در این میان آنچه باعث سردرگمی «مجاهدین» ، نوچه میدانی غربی ها شده نیز همین است. بنحویکه سران این فرقه از شدت درد ناشی از همبستگی ملی در امر مبارزه با ویروس کرونا در ایران، سر در گریبانشان گرفته اند.

لذا سران این فرقه کمک های مردمی به برخی از اقشار آسیب پذیر که در جریان همه گیری ویروس کرونا صدمه مالی دیده بودند،  همچنین راه افتادن اکیپ های خودجوش مردمی در ضد عفونی کردن اماکن، محله ها و خیابانها را برنتافتده و سعی کردند در رسانه هایشان بگویند چون دولت به مردم کمکی نمی کند مردم نیز مستقل از دولت و در ضدیت با آن،  این اقدامات را انجام داده اند!

اما چرا آمار فوتی‌‌های کرونا در ایران کمتر از کشورهای غربی است؟

به گفته یکی از مسئولین بهداشتی کشورمان؛ «در کشورهای غربی علی‌‌‌‌رغم اینکه به ‌ظاهر تست زیادی می‌‌گیرند اما در زمینه شناسایی، موفق عمل نکرده‌‌اند و به همین دلیل نسبت مرگ ‌و میر آنها بیش از ایران بوده است. همچنین بهبود یافتگان ایران، سهم بالایی از مبتلایان را تشکیل می‌‌دهند؛ ابعاد فاجعه در اروپا و آمریکا به ‌قدری بزرگ است که هنوز سهم شناسایی افراد مبتلا کمتر از کشور ماست.

از سوی دیگر اعلام شده است که احتمالاً رابطه‌‌ای بین شدّت و حدّت کرونا و دریافت واکسن «ب‌ ث ‌ژ» وجود دارد؛ این واکسن در برنامه کشوری ما وجود دارد اما در کشورهای اروپایی در پروتکل‌‌های همگانی، دریافت واکسن «ب‌ث‌ژ » وجود ندارد و یکی از علل احتمالی کمتر بودن مرگ ‌و میر در کشور ما می‌‌تواند همین مسئله باشد؛ از سوی دیگر پروتکل‌‌های درمانی و آزادی نسبی پزشک در ایران برای تجویز دارو می‌‌تواند از عوامل کاهش مرگ ‌و میر در ایران نسبت به کشورهای غربی باشد.»

وی ادامه داد: «تدبیر و تجویز پزشکان متخصص ما در بسیاری از مراکز، برخی از بیماران را نجات داد و اگر طبق گایدلاین‌‌های اروپایی با آنها برخورد می‌‌شد احتمالاً این افراد در فهرست فوت‌شدگان قرار می‌‌گرفتند؛ راه‌‌اندازی سامانه‌‌های سلامت، در مدیریت بیماری و کاهش بار مراجعان به بیمارستان‌‌ها و اقدام زودهنگام بسیار مؤثر بود البته نواقص و کاستی‌‌هایمان را می‌‌پذیریم اما محاسن نسبی نیز داشته‌‌ایم که در آینده نیز می‌‌تواند توسعه یابد.

ما مدل خودمان را داریم؛ تا امروز هم مدل ایران برای مقابله با کرونا قابل دفاع است؛ تاکنون ۸ هفته از آغاز این بیماری در کشور می‌گذرد و روند افزایشی و ثبات نسبی و کاهش داشتیم البته همه کارها مطلوب و صددرصدی نیست، اما نمره قابل قبولی دارد.»

در این میان جالب است بدانیم که اخیرا ایران برای کمک به آمریکا در مبارزه با کرونا علیرغم تحریم های همه جانبه از جمله دارویی، اعلام آمادگی نیز کرده است. این دقیقا همان وجهی است از فهم و سطح شعور و درک بیگانگان و نوچه های میدانی آنها خارج است.

در ورای همه اینها آنچه که کادر درمانی کشورمان را علیرغم تمامی سختی ها امیدوار به مبارزه با ویروس کرونا ساخته و می سازد ، همبستگی و پشتیبانی همه جانبه مردم ایران با آنان است.

چیزی که هرگز سران گروه بدنام «مجاهدین» همراه با سایر گروهها و رسانه های معاند و ضد ایرانی همراه با اربابانشان آنرا درک نخواهند کرد. به همین دلیل هم هست که آنان همیشه در پروژه های ضد ایرانی شان با شکست های فضاحت بار مواجه شده و می شوند.

  • نویسنده : سعید پارسا
  • منبع خبر : سایت راه نو