مقصود محمدزاده در سال ۱۳۶۶ در حالیکه در لشگر ۸۱ زرهی کرمانشاه در حال خدمت سربازی بود، در جبهه سرپل ذهاب بدست نیروهای عراقی اسیر و به اردوگاههای صدام در خاک این کشور منتقل گردید.
در سال ۱۳۶۷ پس از اتمام جنگ، صدام تعدادی از اسرای جنگی را در قبال خوش خدمتی های رجوی به این گروه بخشید. بدین ترتیب آنان از اسارتگاه صدام به اسارتگاهی جدیدی بنام قلعه اشرف منتقل شدند تا تحت تعالیم فرقه رجوی مغزشویی شده و در راستای اهداف ضد ملی و ضد میهنی این فرقه پلید و بدنام بکار گرفته شوند.
خانواده آقای مقصود محمدزاده بارها تلاش کردند تا وی را از چنگال این فرقه بدنام نجات دهند ولی تاکنون موفق نشدند.
اخیرا هم آقای محمدرضا محمدزاده برادر دیگر آقای مقصود محمدزاده در یک پیام ویدئویی از مقامات دولت آلبانی درخواست ملاقات و تماس با برادر سرباز اسیرش را داده بود.
این خانواده از تمامی ارگانهای حقوق بشری و سازمان های بین المللی ذیربط مجدانه خواستار ایجاد شرایطی برای دیدار آنها با فرزند اسیرشان در اردوگاه مجاهدین در کشور آلبانی هستند. مادر پیر و بیمار وی همچنان چشم به انتظار است.
متن نامه آقای خلیل محمدزاده بشرح زیر است:
برادرم مقصود سلام، سالهاست که از رفتن تو می گذرد و ما همچنان منتظرت هستیم که یکبار دیگر صدای تو را بشنویم. سالهایی که جای خالی تو هر لحظه حس می شد. پدرمان سالها چشم انتظار ماند و با آرزوی دیدار تو از دنیا رفت. نامه های زیادی به ارگان های بین المللی نوشتیم تا از تو خبری برایمان بگیرند اما متاسفانه خبری به دستمان نرسید.
این نامه و درخواست ها اولین و آخرین باری نیست که برای ارتباط با شما نوشته می شود قبلا نیز ما با امضای طوماری که از دولت آلبانی خواسته بودیم که این اجازه را به خانواده ها بدهند تا با شما ملاقات کنیم اما متاسفانه مورد بی مهری دولت آلبانی و توهین سران مجاهدین قرار گرفتیم و این موجب رنجش همه ی ما شد که چطور سازمانی که ادعای آزادی می کند نمی تواند به اعضای خود این آزادی را بدهد که با خانواده هایشان تماس بگیرند.
رجوی بدتر از صدام است چرا که زمانیکه در حال گذراندن خدمت سربازی بودی و در جنگ اسیر شدی چند بار نامه ات به دستمان رسید و می توانستیم از احوالات تو باخبر شویم. اما بعد از انتقال شما به قرارگاه اشرف و اسارت دوباره دیگر نتوانستیم از تو خبری بدست آوریم.
اکنون هم خطاب به دولت آلبانی اعلام می کنم که برادرم مقصود محمدزاده در جنگ ایران و عراق اسیر بوده و مجاهدین طی معامله با صدام تعدادی از اسیران از جمله برادرم را به اردوگاه اشرف انتقال می دهند و از آن پس خانواده ما از او خبری دریافت نمی کند اکنون از دولت آلبانی و ارگان های حقوق بشری می خواهیم که این موضوع را پیگیری کنند و این اجازه را به خانواده ها بدهند تا با فرزندان خود دیدار و یا ارتباط داشته باشند.
چند وقت پیش هم برادرم منصور در پیام ویدئویی از مقامات دولت آلبانی درخواست ملاقات و تماس با تو را داشت. اکنون مادرت پیرت چشم انتظار توست حداقل با او تماس بگیر تا مانند پدر آرزو بدل از دنیا نرود امیدوارم این نامه به دستت برسد و بتوانی با من تماس بگیری.
ارادتمند تو برادرت خلیل – ۰۹۲۲۲۹۱۳۵۰۸

- نویسنده : سردبیر
- منبع خبر : سایت راه نو
Saturday, 15 February , 2025