مریم رجوی در دیدار با مایک پمپئو نیز بار دیگر دشمنی دیرینه خود با مردم ایران را به نمایش گذاشت. وی نه تنها برای چندمین بار خواستار «تحریم همه جانبه » ایران شد! بلکه از حامیان بین المللی و در راس همه آنها آمریکا خواست تا فعالیت های تروریستی این فرقه در جنگ با مردم و نیروهای مسلح کشورمان به رسمیت بشناسد!

دیدار مریم رجوی با مایک پمپئو در آلبانی چند روزی است که خوراک تبلیغاتی مجاهدین در رسانه های وابسته به این فرقه را فراهم کرده است.

اکنون بیش از ۵ سال از تبعید فرقه رجوی به اردوگاهی دور افتاده در چندین هزار کیلومتری مرزهای ایران در آلبانی می گذرد. این فرقه علیرغم تبلیغات وسیع برای به تن کردن لباس «آلترناتیوی»، از نظر مردم ایران همچنان بعنوان یک گروه مزدور و وطن فروش با ساختاری فرقه ای شناخته می شود.

مسلما گذر زمان و بالا رفتن سن رهبران مجاهدین و اعضای آن در اردوگاه این فرقه در آلبانی بیش از پیش بر مشکلات تشکیلاتی این فرقه افزوده است. بنحویکه سازمان مجاهدین را باید بزرگترین و در عین حال پیرترین فرقه در تاریخ معاصر جهان شناخت.

بنظر می رسد در این میان دیدار مریم رجوی روباه پیر و عالم السفل با مایک پمپئو ، سیاست مدار سابق و منفور آمریکایی هم صرفا در راستای چاره جویی برای بحران های عمیق تشکیلاتی، همچنین بن بست مرگبار سیاسی در این فرقه باشد.

البته این دیدار صحنه های مضحکی هم داشت و آن اینکه مریم رجوی در حالی به مایک پمپئو از گرانی چند برابر نان در ایران گزارش می داد که این ماده غذایی هیچگونه افزایش قیمتی در ایران نداشته است.

باید گفت مایک پمپئو زمانی که در راس وزارت امورخارجه آمریکا بود چه گلی به سر این فرقه زد که حال در دوران بازنشستگی و زمانیکه که هیچ قدرت اجرایی ندارد بتواند به این فرقه کمک کند.

ضمن اینکه این سوال هم مطرح است؛ مایک پمپئو کسی که خود بخاطر دست داشتن در ترور سردار شهید، حاج قاسم سلیمانی، در حال التماس به ایران است، حال چگونه می توان مریم رجوی را کمک کند؟!

«زندگی در سایه مرگ» روزگار وحشتناک‌تری را برای این فرد که در ترور سردار سلیمانی نقش داشته رقم زده است. واشنگتن اگزمینر می نویسد: «کنگره امریکا بی‌سروصدا مأموریت تیم حفاظتی سرویس امنیتی پمپئو را تا پس از دوران خدمتش در دولت امریکا تمدید کرده و این تیم حفاظتی همچنان به کار خود ادامه می‌دهد.»

در همین رابطه در گزارشی آمده است تلاش برخی اعضای خانواده‌های قاتلان بشریت برای عبور از این مخمصه به مرحله التماس و لابه رسیده و در یکی از ملاقات‌هایی که با فردی ایرانی مقیم امریکا انجام شده از او تقاضا کرده‌اند پیامی را برای مقامات ایرانی ببرد. از جمله گفته شده است سوزان مستروس همسر دوم پمپئو در دیدار با این فرد ایرانی از او خواسته پیغامی را به مقامات تصمیم‌گیر در ایران برساند تا در تصمیم خود برای انتقام از پمپئو تجدیدنظر کنند.

بدین ترتیب آنچه که در این میان برجسته می شود تلاش مریم رجوی صرفا برای دیده شدن برای چند روز در سطح بین المللی از یک سو و بستن دهان منتقدان داخلی سران این فرقه است.

حال اگر این فرقه و رهبران نادان آن بعد از چندین دهه ادعای مبارزه، سر از ناکجاآباد آلبانی درآورده و در فلاکت و بدبختی بسر می برند و کاسه گدایی سیاسی بدست گرفته اند صرفا بخاطر دشمنی تما عیار با مردم ایران است.

مریم رجوی در دیدار با مایک پمپئو نیز بار دیگر دشمنی دیرینه خود با مردم ایران را به نمایش گذاشت.  وی نه تنها برای چندمین بار خواستار «تحریم همه جانبه » ایران شد! بلکه  از حامیان بین المللی و در راس همه آنها آمریکا خواست تا فعالیت های تروریستی این فرقه در جنگ با مردم و نیروهای مسلح کشورمان به رسمیت بشناسد!

در اینجا جا دارد به بخشی از بیانیه خانم آلنا دوهان گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل را درباره تحریم‌های یکجانبه و ثانویه علیه ایران که در وب سایت رسمی سازمان ملل متحد درج شده است اشاره کنم.

در این بیانیه آمده است: به گفته یک کارشناس حقوق بشر سازمان ملل متحد، مجموعه پیچیده تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران، همراه با تحریم‌های ثانویه علیه افراد و نهادهای ثالث، رعایت افراطی تحریم‌ها و اتخاذ سیاست‌های به صفر رساندن ریسک توسط برخی شرکت‌ها و مؤسسات مالی، چالش‌های انسانی و اقتصادی موجود را تشدید کرده و بر زندگی مردم، به ویژه آسیب پذیرترین اقشار جامعه، تأثیر منفی گذاشته است.

این بیانیه می‌افزاید: آلنا دوهان، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امر بررسی آثار منفی اقدامات قهری یک‌جانبه بر بهره‌مندی از حقوق بشر، در پایان سفر ۱۲ روزه خود به ایران گفت که از بیماران مبتلا به بیماری‌های خاص و افراد دارای معلولیت درباره مشکلاتی که در دسترسی به داروها و تجهیزات کمکی مورد نیاز خود با آن روبرو هستند، روایت‌های غم انگیزی شنیده است.

او اظهار داشت: «من به شدت نگران عواقب تهدیدکننده جان انسان‌ها هستم که ناشی از هزینه‌های سرسام‌آور دارو و تجهیزات پزشکی تخصصی و در موارد خاص، موجود نبودن آنها به دلیل محدودیت‌های تجاری و مالی ناشی از تحریم‌ها است . . . »

این گزارشگر ویژه گزارش مربوط به ماموریت خود را در ماه سپتامبر ۲۰۲۲ به شورای حقوق بشر ارائه خواهد کرد.

  • نویسنده : سعید پارسا
  • منبع خبر : سایت راه نو