سرباز وظیفه حسین حسینی در سال ۱۳۶۷ به اسارت نیروهای صدام درآمد. وی پس از تحمل چندین سال اسارت و شکنجه در اردوگاههای صدام به پادگان مجاهدین به نام اشرف در خاک عراق منتقل گردید. آقای حسین حسینی نهایتا در شهریور سال ۱۳۹۵ توسط مجاهدین به زندان مانز (manez)-در کشور آلبانی انتقال داده شد. که تاکنون خانواده وی هیچ خبری از سلامتی وی ندارند.
آقای میری حسینی بهمراه خانواده اش بشدت نگران سلامتی برادرش هستند. وی می گوید: اکنون بیش از۳۲ سال است که از حسین اطلاعی نداریم. و تاکنون نیز هیچ تماس و یا ارتباطی با ما نداشته است. نمی دانیم وی زنده است یا مرده؟
آقای میری حسینی برادر سرباز اسیر حسین حسینی بارها با حضور در دفتر انجمن نجات استان آذربایجان غربی در ارومیه و در دیدار با مسئول انجمن، درخواست کرده است که خبری از وضعیت برادرش بدست آورد همچنین این خانواده بارها مراتب اعتراض شدید خود و خانواده شان را نسبت به فرقه رجوی از طریق ارگانهای حقوق بشری، صلیب سرخ جهانی و رئیس جمهور آلبانی اعلام داشته است.
اخیرا نیز در پویش خانواده ها برای درخواست ویزا از نخست وزیر آلبانی امیدوارانه به امضای طومار درخواست پیوست و اکنون نیز با دادن یک پیام ویدئویی همچون خانواده محمدنژاد خواستار ایجاد ارتباط و ملاقات با برادر سرباز اسیرش در فرقه رجوی شده است تا شاید این پیام به نحوی بدست ایشان برسد.
آقای میری حسینی برادر سرباز اسیر حسین حسینی می گوید: ما در روستای آخته خانه از توابع سلماس زندگی می کنیم. برادرم حسین جمعی لشگر ۷۷ خراسان بود. او برای دفاع از وطنش و مبارزه با صدام متجاوز خیلی بی تابی می کرد و نهایتا هم لباس مقدس سربازی را به تن کرد و روانه جبهه ها شد.
حسین در سال ۱۳۶۵ به خدمت سربازی رفت و تنها ۲۰ روز از خدمتش باقی مانده بود که در فروردین سال ۱۳۶۷ در جبهه فکه توسط نیروهای عراقی اسیر شد. وی بعدا در قبال خوش خدمتی های سران فرقه رجوی به صدام، به این گروه جنایتکار تحویل داده شد تا اسارت به شکل دیگری را در این فرقه تجربه کند.
سرباز وظیفه حسین حسینی نهایتا در شهریور سال ۱۳۹۵ توسط مجاهدین به زندان مانز (manez)-در کشور آلبانی انتقال داده شد. که تاکنون خانواده وی هیچ خبری از سلامتی وی ندارند.
از اول اردیبهشت ۹۹ به ابتکار آقای ابراهیم خدابنده مدیر عامل نجات کشور فراخوان امضای طومار اینترنتی مورد استقبال خانواده های دردمند در ایران ، همچنین ایرانیان خارج از کشور قرارگرفت که بلافاصله شروع به امضای آن جهت ارسال به نخست وزیر آلبانی آقای «ادی راما» کردند که هم اکنون نیز ادامه دارد.
بنحویکه تاکنون نزدیک به ۱۱۰۰۰ امضای درخواست از سوی خانواده ها و حامیان حقوق بشر در سرتاسر جهان در آن ثبت شده است.
در متن این طومار از دولت آلبانی خواسته می شود تا به خانواده ها اجازه داده شود با عزیزانشان در اردوگاه مجاهدین خلق در این کشور ملاقات کنند.
واکنش های ضد انسانی و حرمت شکنی فرقه رجوی در حق خانواده ها همچنان از سوی سران فرقه بدنام رجوی ادامه دارد. بنحویکه توانسته است ماهیت فرقه ای و ضد انسانی این گروه را در معرض دید ایرانیان و جهانیان قرار دهد.
- منبع خبر : سایت راه نو
Sunday, 13 October , 2024