اکنون در آستانه برگزاری یازدهمین دوره ی انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی فرقه رجوی به همراه سایر گروهها در حال هدایت و مدیریت عملیاتی با محوریت «تحریم انتخابات» و با هشتگ رای_نمیدهم در شبکه های اجتماعی و پیام رسان تلگرام با هزاران اکانت فیک در حال فعالیت هستند.

لشگرِ فیک گروه تروریستی «مجاهدین» به همراه سایر گروههای باصطلاح ملی تلاش می کنند هشتگ من رای_نمی دهم را به نام مردم ایران در فضای مجازی بسط و گسترش دهند.

فیک نیوز ها در دنیای رسانه ای شده امروز می توانند حکمرانی کشور ها را با چالش های جدی روبرو کنند، این در حالی است که بسیاری از کشورهای پیشرفته برای مقابله با اخبار جعلی که امروز بستر آن در فضای مجازی و پلتفرم های آن است قوانین بسیار سخت گیرانه ای وضع کرده اند.

البته انتشار اخبار جعلی فقط منتسب به کانال‌های مجازی نیست و برخی رسانه‌های دنیا نیز برای داغ کردن تنور شایعات و پیش بردن اهداف پنهان خود، دست به چنین کارهایی می‌زنند.

منجمله خبرگزاری رویترز با سابقه چندین ساله رسانه‌ای، اعتبارش را به یک خبر جعلی درباره اغتشاشات آبان ماه در ایران فروخت و آمار کشته ها را تا عدد ۱۵۰۰ نفر بالا برد به نحویکه سایت رسمی «مجاهدین» با استناد به خبر جعلی رویترز عملیات روانی خود را سرعت بخشید.

اخبار جعلی همان  اخبار جهت دار، مغرضانه و تولید شده با تکنیک های جنگ روانی است که به صورت کاملا هدفمند، حرفه ای و سازمانی در  پوشش  اخبار  واقعی  غالبا  بر  بستر  رسانه های  غیررسمی که امروز پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی هستند، تولید و منتشر می شود.

نمونه این نوع تاثیر گذاری را می توان در اغتشاشات دی ماه ۹۶ با جنگ ترکیبی در حوزه اقتصاد، سیاست و مسائل فرهنگی-اجتماعی و در اغتشاشات  آبان ۹۸ با سوار شدن بر روی مطالبات اقتصادی مردم پس از اعلام یک باره افزایش قیمت بنزین جستجو کرد.

در این میان گروه تروریستی «مجاهدین» با سوار بر شبکه های اجتماعی و پیام رسان تلگرام  نقش عمده ای در انتشار اخبار جعلی و ملتهب کردن جامعه ایران داشته است.

گروهی که با شکست در جبهه عملیات ترروریسی، فعالیت های خود را در مسیر جنگ رسانه‌ای تعریف کرده است و نیروهای این سازمان با قوی‌ترین امکانات رسانه‌ای که توسط آمریکا و اسرائیل در اختیار این سازمان در آلبانی قرار داده شده است روزانه به نشر هزاران توئیت و دیگر مطالب در شبکه‌های اجتماعی می‌پردازند که هدف آنان براندازی و در همین چارچوب پروژه ناامید ساختن جامعه ایران است.

بنابراین بسیاری از کامنت‌هایی که سرشار از نفرت، توهین و استهزا است از سوی همین «مجاهدین»، آنهم با اکانت‌های فیک بارگذاری شده و ریشه در عملیات های روانی این گروه دارد که اساس آن برپایه «دروغ» است.

اکنون نیز در آستانه برگزاری یازدهمین دوره ی انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی فرقه رجوی به همراه سایر گروهها در حال هدایت و مدیریت عملیاتی با محوریت «تحریم انتخابات» و با هشتگ رای_نمیدهم در شبکه های اجتماعی و پیام رسان تلگرام با هزاران اکانت فیک در حال فعالیت هستند.

در این میان رسانه های فارسی زبان نیز نقش عمده ای در گسترش عملیات روانی گروههای ضد انقلاب داشته و آنان را همراهی می کنند.

در تاریخ هشتم فوریه ۲۰۲۰ سایت خبری دویچه وله فارسی آلمان نوشت؛ چند تشکل سیاسی ایرانی خواستار تحریم انتخابات مجلس شد‌ه‌اند. اتحاد جمهوری خواهان ایران، حزب چپ ایران (فدائیان خلق)، سازمان های جبهه ملی ایران در خارج از کشور و همبستگی جمهوری‌خواهان ایران چهار گروه جمهوریخواه روز شنبه ۱۹ بهمن (هشتم فوریه) با صدور بیانیه‌ای انتخابات مجلس در دوم اسفند ماه ۹۸ را تحریم کردند.

از سوی دیگر گروه تروریستی «مجاهدین» نیز در اطلاعیه ای در ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ انتخابات را تحریم کرده اند.

علیرغم غوغاسالاری رسانه های فارسی زبان و ضد انقلاب که فرقه رجوی در راس همه آنها قرار دارد، چند سوال مطرح است:

۱ – گروههایی که یازدهمین دوره  انتخابات مجلس شورای اسلامی را تحریم کردند هیچگاه توضیح ندادند پایگاه اجتماعی شان در چه حدی است، آیا اصلا مردم ایران آنها را می شناسند. تعدادشان چند نفر است و چقدر می توانند در تحولات سیاسی مردم ایران نقش داشته باشند؟

در رابطه با «مجاهدین» هم کافی است با استفاده از سایت آلکسا Alexa  به نام کشورهایی که از آنها به سایت رسمی این گروه مراجعه می شود نگاهی بیندازیم تا بهتر به عمق فاجعه ای به نام عدم مشروعیت این گروه در جامعه ایران پی ببریم. این کشورها عبارتند از: هلند، آمریکا (و کانادا) و آلبانی. 

Text Box:

2 – چرا  این گروهها راهپیمایی ۲۲ بهمن ، بمناسبت ورود به چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی که جلوتر از انتخابات بود را تحریم نکردند تا یک ارزیابی واقعی از توان تاثیر گذاری شان بر مردم ایران را داشته باشند؟

جواب مشخص است. سران فرقه رجوی و گروههای چند نفره فوق الذکر، بخوبی به این امر اشراف دارند که هیچ پایگاه اجتماعی در بین مردم ایران نداشته و مردم  بدون توجه به تحریم  آنان مثل سیل در خیابانها جاری خواهند شد.

به همین دلیل جرات نکردند راهپیمایی را تحریم کنند تا بیشتر از این مورد تمسخر رسانه ها و مردم ایران قرار نگیرند.

اما انتخابات طوری است که دست شان برای انتشار اخبار فیک (جعلی) باز است و می توانند ارقام غیر واقعی از عدم شرکت مردم در انتخابات را اعلام کنند و کسی هم آنان را برای درج و نشر اخبار جعلی مواخذه نخواهد کرد.

از هم اکنون نیز لشگرِ فیکِ گروه تروریستی «مجاهدین» به همراه سایر گروههای باصطلاح ملی تلاش می کنند هشتگ من رای_نمی دهم را به نام مردم ایران در فضای مجازی بسط و گشترش دهند.

ولی واقعیت چیست؟

برای کشف واقعیت کافی است به سایت hashtagify.me برویم و دو هشتگ رای_میدهم و رای_نمیدهم را جستجو و نتایج آنها را باهم مقایسه کنیم تا هرچه بیشتر بی اعتباری این گروهها در بین مردم ایران پی ببریم.  

این مقایسه نشان می دهد در کدوم کشورها از این هشتگ استفاده شده است که این هم سندی دیگر بر بی اعتباری سران فرقه رجوی و سایر مدعیان است.

  • نویسنده : سعید پارسا
  • منبع خبر : سایت راه نو