اطلاعات بدست آمده حاکی از آن است که موج انتقادها در نشست‌های جاری مجاهدین از عملکرد کادر فرقه به کادر اصلی و به ویژه به شخص مریم رجوی و وضعیت حیات مسعود رجوی رسیده است.

وضعیت فرقه تروریستی مجاهدین پس از حمله پلیس آلبانی به مقر این فرقه، هرروز شاهد یک چالش بزرگ و جدی است. وضعیتی که موج نارضایتی درونی این فرقه را به شرایطی بسیار وخیم‌تر از دو سال آخر حضور در عراق رسانده است. اطلاعات بدست آمده حاکی از آن است که موج انتقادها در نشست‌های جاری از عملکرد کادر فرقه به کادر اصلی و به ویژه به شخص مریم رجوی و وضعیت حیات مسعود رجوی رسیده است. موضوعی که جزو خط قرمزهای غیرقابل گذشت در رویکرد فرقه گونه تشکیلاتی مجاهدین است، تا حدی که بسیاری از نشست‌ها به دلیل ترس از مواجه با انتقادها تعطیل یا تعلیق شده است.

طبق اطلاعات بدست آمده در بین انتقادها، تناقض و چالش نفرات در مورد وضعیت حیات مسعود رجوی به قدری بحرانی شده است که کادر فرقه پس از نشر مکتوب پیام نوروزی وی و عدم اقناع نفرات، تصمیم به تولید فایل صوتی همان پیام و انتشار آن برای ساکت کردن انتقادها می‌کنند که به دلیل اختلاف میان برخی اعضای کادر بر سر اثرگذاری آن، نهایتاً با چند روز تأخیر و در ۱۴ فروردین منتشر می‌شود.

طبق اخبار بدست آمده، انتشار این صوت نه تنها تأثیر مثبتی برای ساکت کردن نفرات نداشته، بلکه موجب تشدید تناقضات و انتقادات هم می‌شود. اعضای فرقه در نشست، سوالاتی جدی طرح می‌کنند که کادر فرقه برای آن‌ها پاسخی نداشته‌اند! سوالاتی از قبیل: اگر مسعود رجوی زنده است، چرا پیام تصویری نمی‌دهد؟ چرا مسعود رجوی هیچ دیداری با هیچکدام از شخصیت‌های سیاسی ندارد؟ اگر مدعی هستید مسعود رجوی در خطراست، چرا مریم رجوی به راحتی در اروپا و هتل‌های لوکس فرانسه تردد دارد؟ حدود ۲۰ سال مخفی ماندن رهبر گروهی که ادعا دارید آلترناتیو است، چه معنایی دارد؟ چرا حتی یک عکس از مسعود رجوی منتشر نمی‌کنید؟ اخباری که داخل نشریه فرانسوی از زندگی لوکس مریم رجوی منتشر شده است که کار جمهوری اسلامی نبوده، مشخص است که کار خود فرانسه بوده، اگر دروغ بوده چرا شکایت نمی‌کنید؟ و . . .

به نظر می‌رسد با توجه به شرایط پرچالش تضادهای نفرات نسبت به حیات مسعود رجوی و به ویژه نا امید شدن کادر این فرقه تروریستی از اقدام نظامی علیه ایران، طی ماه‌های آینده اخباری مبنی بر وخامت حال مسعود رجوی و دعا برای سلامتی او منتشر شود و بعد از آن خبر مرگ مسعود بالاخره بعد از سال‌ها رسماً اعلام شود.

در اوایل دهه ۹۰، به‌دنبال تلاش مجاهدین برای فرار از عراق (به‌دلیل فشارهای متعدد نیروهای مردمی عراق و حملات ایران به مقر اشرف)، فرقه برای خروج از عراق و انتقال به آلبانی، نیازمند خروج از لیست تروریستی وزارت خارجه آمریکا و انگلیس بودند و یکی از شروط آمریکا برای خروج از لیست تروریستی، عدم حضور مسعود رجوی در هر برنامه، دیدار، ملاقات و حتی نشر تصویر او (همان‌طور که از سال ۸۱ صورت گرفت) بود.

علاوه بر این، نماینده آمریکا در ملاقاتی محرمانه با سران این فرقه، تحت‌الحفظ بودن مسعود رجوی ذیل دستگاه امنیتی آمریکا را با توجه به سابقه مجاهدین در عدم‌تعهد به توافقات، طرح و به‌عنوان شرط الزامی این خروج عنوان می‌کند و رسماً به آنها گفته می‌شود که تمام مناسبات سازمان مجاهدین خلق باید از کانال مریم رجوی دنبال و مدیریت شود. سران مجاهدین با توجه به شرایط به‌شدت بحرانی خود در عراق یکی از طرح‌های آمریکا، تقسیم کردن حضور مجاهدین در چند کشور آسیایی، آفریقایی و اروپایی بود شروط آمریکا برای حضور متمرکز در یک کشور اروپایی را قبول می‌کنند و در نهایت به این شرط تن می‌دهند.

  • منبع خبر : رسانه های ایران