نهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین روز چهارشنبه ۱۱ بهمن ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

به گزارش رسانه های ایران، نهمین جلسه دادگاه رسیدگی به جنایات و اقدامات اعضای فرقه تروریستی مجاهدین روز چهارشنبه – ۱۱ بهمن – به ریاست حجت‌الاسلام‌والمسلمین دهقانی در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران و به صورت علنی برگزار گردید تا بخشی از جنایت‌ها و خباثت‌ها و نسل‌کشی‌های آنها علیه بشریت و ملت مظلوم ایران بازگو شود.

در ابتدای دادگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دهقانی با علنی اعلام کردن دادگاه از نماینده دادستان خواست تا ادامه کیفرخواست را قرائت کند.

نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و درباره راه‌اندازی برنامه تلویزیونی سازمان مجاهدین خلق ایران در سیمای تلویزیونی مقاومت، گفت: رسالت این تلویزیون ابتدا گزارش عملیات‌های ارتش به اصطلاح آزادی‌بخش در جریان جنگ رژیم بعث عراق با ایران و انعکاس پیشرفت‌های نظامی سازمان بود که در ادامه ابعاد دیگری همچون عملیات روانی و تبلیغات سوء نیز به آن اضافه شد.

وی افزود: به مرور سیمای مقاومت در طول فعالیت خود به یک تریبون مهم برای انتقال دستورهای تشکیلاتی و سخنان رهبران سازمان تبدیل شد و منویات سازمان را در قالب پخش اخبار جهت تشویش اذهان عمومی، ارائه تفسیرها و تحلیل‌های جذاب و دروغ پراکنی دنبال کرد.

نماینده دادستان ادامه داد: این تلویزیون پس از چندی با نام جدید سیمای آزادی تلویزیون به اصطلاح ملی ایران فعالیت خود را ادامه داد و تا امروز نیز با همین نام و به طور فعال برنامه‌هایی را در راستای تقابل با نظام جمهوری اسلامی پخش می‌کند. نقش سیمای مقاومت در تبلیغ تروریسم آن چنان پررنگ است که خود این سازمان نیز بر دغدغه جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تاثیر منفی این تلویزیون صحه گذاشته است.

وی تصریح کرد: سیمای مقاومت اصلی‌ترین وظیفه و هدف خود را تقویت دستگاه‌های زیر مجموعه سازمان از طریق تبلیغات گسترده می‌دانست و سعی در ایجاد زمینه مناسب تبلیغی در اذهان عمومی داشت. زیبا خرسندی و آشتیانی مسئول وقت سیمای مقاومت ماموریت این تلویزیون را اینگونه بیان کرده‌اند که هدف سیمای مقاومت نیز همانند سایر نهادهای تبلیغی مجاهدین آن است تا آنجا که توان دارد برنامه‌ها، مواضع تحولات و پیشرفت‌های مجاهدین ارتش آزادی‌بخش و کل مقاومت انقلابی را به آگاهی خلق قهرمان برساند.

نماینده دادستان با اشاره به راه اندازی شبکه تلویزیونی توسط مجاهدین با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: این سیما ضمن انعکاس تحولات سیاسی و اجتماعی تلاش می‌کند گسترش دستاوردهای جنبش آزادی‌خواهانه مردم ایران و مقاومت عادلانه و سازمان یافته آنها را در زمینه‌های مختلف بازتاب کند.

وی گفت: شبکه تلویزیونی توسط مجاهدین با پخش برنامه‌های مختلف به کرات مخاطبین خود را به اعمال خشونت و اقدام علیه امنیت ایران فراخوانده است به عنوان نمونه یکی از این اقدامات آن است که در سال ۷۵ در قالب یک کلیپ ضمن پخش تصاویر ارتش به اصطلاح آزادی‌بخش از مردم ایران خواسته می‌شود به عضویت ارتش درآیند. 

نماینده دادستان اضافه کرد: برنامه‌ سیمای مقاومت با استفاده از دستگاه ویدیو ضبط و سپس تکثیر می‌شد. این برنامه‌ها در نهایت با اعلام شماره‌های این سازمان در نقاط مختلف جهان از جمله امریکا، آلمان، فرانسه، انگلستان، بلژیک و سوئد راه‌های ارتباط با سازمان را ارائه می‌کرد.

وی با اشاره به دیگر اقدامات مجاهدین علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: اعضای مجاهدین در اتاق‌های مخصوص ضمن شنود بی‌سیم‌ها و تماس‌های تلفنی مربوط به ایران، اطلاعات را در اختیار رژیم بعث عراق می‌گذاشتند و بسیاری از جنایات رژیم بعث عراق در جنگ با ایران با تکیه بر این اطلاعات صورت می‌گرفت.

نماینده دادستان در ادامه قرائت کیفرخواست به تشریح نحوه عضو گیری توسط سازمان تروریستی مجاهدین پرداخت.

قاضی با اعلام تنفس اعلام کرد که ادامه نهمین جلسه دادگاه در نوبت عصر برگزار می‌شود.

بخش دوم جلسه نهم دادگاه رسیدگی به جنایت‌های مجاهدین آغاز شد

حجت الاسلام والمسلمین دهقانی در نوبت عصر جلسه نهم دادگاه رسیدگی به پرونده سرکردگان و اعضای اصلی فرقه تروریستی مجاهدین با اعلام علنی و رسمی بودن ادامه رسیدگی به جنایت‌های مجاهدین را با توجه به حضور شکات، وکلای شکات و متهمین و دیگر حاضران اعلام کرده و از نماینده دادستان خواست تا ادامه کیفرخواست را قرائت کند.

نماینده دادستان در جریان قرائت کیفرخواست به رویکرد اتحادیه اروپا و کشورهای اروپایی در قبال فرقه تروریستی مجاهدین پرداخت و سابقه‌ای از قرار دادن و خروج نام فرقه تروریستی مجاهدین در فهرست سازمان‌های تروریستی این کشورها را تشریح کرد.

وی فهرستی از واکنش کشورها و سازمان‌های مختلف درباره اقدام‌های تروریستی فرقه مجاهدین را مطرح کرد.

نماینده دادستان گفت: کیفرخواست به گزارش ضابطین ایرانی درباره اقدام‌های تروریستی فرقه مجاهدین اشاره کرد که از جمله آنها می‌توان به گزارش وزارت اطلاعات اشاره کرد؛ این گزارش به سرسپردگی مجاهدین به صدام پرداخته و تاکید کرده است که فرقه تروریستی مجاهدین تحت حمایت رژیم صدام دست به اقدام‌های تروریستی مختلف و متعدد زد.

وی افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در قالب یک گزارش جامع به تشریح اقدام‌های تروریستی فرقه تروریستی مجاهدین پرداخت؛ یکی از مهم‌ترین محورهای این گزارش همکاری فرقه تروریستی مجاهدین با کشورهای خارجی در جهت خیانت به ایران است که جاسوسی از صنعت هسته‌ای بخشی از آن محسوب می‌شود.

نماینده دادستان به مستندات مربوط به شهادت برخی از اعضای سابق فرقه تروریستی مجاهدین درباره اقدام‌های تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت که برابر شهادت این افراد، مسعود رجوی فقط قائل به اقدامات خشونت‌آمیز علیه ایران است.

حمایت مالی کشورهای غربی از فرقه تروریستی مجاهدین و تلاش برای مشروعیت‌بخشی به آن جهت معرفی مجاهدین به‌عنوان گزینه جایگزین نظام جمهوری اسلامی موضوعی بود که نماینده دادستان در ادامه قرائت کیفرخواست به آن اشاره کرد.

نماینده دادستان در بخشی از کیفرخواست به نقش مریم رجوی در سازمان فرقه تروریستی پرداخت و گفت: او همواره یکی از نفرات اصلی فرقه بود که علیه نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های متعددی انجام داد و می‌دهد.

مستندات مربوط به تایید تروریستی بودن اقدام‌های فرقه تروریستی مجاهدین در سطح بین‌المللی و صدور قطعنامه‌ها علیه آن در سطوح ملی دیگر کشورها و در سطح بین‌المللی بخشی دیگر از کیفرخواست قرائت شده از سوی نماینده دادستان بود.

نماینده دادستان در تشریح این موضوع به قوانین مربوط به تروریسم در سطوح ملی شماری از کشورها از جمله بلژیک و ایتالیا اشاره کرد.

وی با اشاره به آسیب‌ها و صدمات وارد شده به جمهوری اسلامی ایران از تروریسم، دیدگاه ایران را درباره این موضوع تشریح کرد و گفت: ایران تعهد بین‌المللی خود را به مبارزه با تروریسم اعلام و تاکید کرده است که هیچ توجیهی را برای این موضوع قابل قبول نمی‌داند.

نماینده دادستان گفت که ترورهای کور و گسترده فرقه تروریستی مجاهدین با هدف ناامن نشان دادن ایران انجام می‌شد و برخلاف ادعای سران فرقه بیش از سران نظام جمهوری اسلامی ایران، شهروندان ایرانی را هدف قرار می‌داد.

وی با اشاره به اقدام‌های آشوبگرانه مجاهدین در جریان اغتشاش‌های داخلی، افزود: دست زدن به چنین اقدام‌هایی بخش‌هایی از آموزش مجاهدین به اعضایش است.

اقدام‌های مکرر مجاهدین برای ربودن هواپیما، ترور شخصیت‌های کلیدی نظام نیز بخشی دیگر از کیفرخواست قرائت شده در جلسه امروز دادگاه بود.

بخشی از کیفرخواست قرائت شده نیز به نقش و همکاری فرانسه با فعالیت‌های تروریستی فرقه مجاهدین اختصاص داشت؛ نماینده دادستان در این باره به اظهارات مسعود رجوی درباره آگاهی کاخ الیزه از بمب‌گذاری‌های مجاهدین در ایران اشاره کرد و گفت: فرانسه پشتیبانی همه‌جانبه‌ای از فرقه تروریستی مجاهدین را ارائه کرده است و در برهه‌ای برای کاهش فشارها اقدام به استقرار آن‌ها در عراق کرد.

نماینده دادستان ورود ادعایی مجاهدین به فاز سیاسی را اقدامی با اهداف پشت پرده به‌ویژه برای خروج از وضعیت احتضار خواند که زمینه احرای آن در فرانسه وجود داشت؛ ننگ پناه داده به فرقه تروریستی مجاهدین از دامن فرانسه هیچ‌گاه زدوده نخواهد شد.

نماینده دادستان به موضوع حمایت آمریکا از فرقه تروریستی مجاهدین همزمان با آگاهی از جنایت‌های این فرقه علیه ایران، پرداخته و اظهار کرد: آمریکا در ادامه عامل انتقال مجاهدین به آلبانی شد؛ کنوانسیون ژنو در این چارچوب از سوی آمریکا به‌صورت گزینشی مورد استناد قرار داد؛ مجاهدین در سال‌های اخیر از حمایت‌های دو حزب عمده آمریکا بهره برد و موفق شد نامش را از فهرست سازمان‌های تروریستی آمریکا خارج کند.

نماینده دادستان پس از قرائت بخشی از کیفرخواست مربوط به ربایش، شکنجه و قتل شهروندان عادی، موضوع سرقت‌های مسلحانه برای تامین منابع مالی لازم برای اقدام‌های تروریستی از سوی مجاهدین را تشریح کرد و با ذکر موارد متعدد گفت: فرقه تروریستی مجاهدین علاوه بر وارد کردن خسارت مالی به کشور، امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران را نیز هدف قرار می‌دادند.

قسمت زیادی از بخش‌های پایانی کیفرخواست قرائت شده در بخش دوم نهمین جلسه دادگاه رسیدگی به جنایت‌های مجاهدین به موارد مختلف اقدام‌های تروریستی مجاهدین علیه سازمان‌ها و نهادهای مختلف از دانشگاه گرفته تا ادارات دولتی مانند مخابرات در شهرهای سراسر کشور اختصاص داشت؛ نماینده دادستان تاکید کرد: این اقدام‌های تروریستی به شهادت و جراحت شماری از هموطنانمان از جمله زنان و کودکان منجر شده‌است.

اقدام برای تامین مالی و نیروی انسانی از سوی فرقه تروریستی مجاهدین بخشی از کیفرخواست قرائت شده از سوی نماینده دادستان بود؛ وی گفت: تحقق این اهداف به شکل ویژه با تمرکز روی تبلیغات مدنظر بود؛ شعارهای فریبنده و انجمن‌ها و موسسه‌های خیریه ابزار آنها بوده است؛ کمک‌های مالی مجاهدین با مظلوم‌نمایی ادامه دارد.

نماینده دادستان به موضوع آموزش اعضای فرقه تروریستی برای انجام اقدام‌های تروریستی اشاره کرد و افزود: این آموزش‌ها از کار با تسلیحات سبک تا نحوه بمب‌گذاری، از شنود تا رمزگذاری را دربر می‌گیرد.

نماینده دادستان با اشاره به کیفرخواست قرائت شده خواستار اشد مجازات برای متهمان شد.

با پایان قرائت کیفرخواست، قاضی اعلام کرد که سه شنبه هفته آینده ۱۷ بهمن جلسه بعدی برگزار می‌شود.

توضیح اینکه کیفرخواست این پرونده در بیش از ۷۰۰ صفحه تنظیم شده است و در این دادگاه که به صورت علنی و با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار می‌شود علاوه بر اینکه جمعی از خانواده‌های قربانیان ترور نیز حضور دارند، شاهدان عینی جنایات هولناک تروریست‌های دهه ۶۰ نیز در دادگاه حاضر هستند.

با پایان قرائت کیفرخواست، قاضی اعلام کرد که سه شنبه هفته آینده جلسه بعدی برگزار می‌شود.