بیانیه وزارت امور خارجه با رد ادعاهای اثبات نشده علیه جمهوری اسلامی ایران، تأکید شده است، نوع اقدام و نقش‌آفرینی طرف‌های ثالث در ساخته و پرداخته کردن این ادعاها علیه جمهوری اسلامی ایران، نشانگر اعمال نفوذ کشورهای حامی تروریسم و فتنه‌آفرین در این زمینه می باشد. در این بیانیه همچنین با اشاره به میزبانی دولت آلبانی از یک فرقه تروریستی نشان دار، از اثرپذیری تیرانا از طرف‌های ثالث و تصمیم نابجا و نامناسب اتخاذشده از سوی دولت آلبانی ابراز تأسف شده است.

ادی راما، نخست وزیر آلبانی گفت که این کشور دوباره مورد حمله سایبری قرار گرفت و او بار دیگر ایران را مسئول آن دانست.

به گزارش اسپوتنیک، شبکه تلویزیونی و رادیویی صربستان آر تی اس به نقل از ادی راما، نخست وزیر آلبانی گفت: “به سیستم مدیریت اطلاعات کشور حمله سایبری صورت گرفته است، همان متجاوزان پشت آن هستند”.

نخست وزیر آلبانی خاطرنشان کرد که تکنسین ها به طور شبانه روزی برای غیرقابل نفوذ کردن سیستم های دیجیتال کار می کنند.

روز چهارشنبه آلبانی قطع روابط دیپلماتیک با ایران را اعلام کرد، تیرانا تهران را متهم کرد که در ژوئیه سال جاری میلادی در پشت یک سری حملات سایبری به خدمات و موسسات عمومی آلبانی قرار دارد. کارکنان سفارت ایران روز پنجشنبه آلبانی را ترک کردند.

گفتنی است آقای ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز گذشته در پی تنش های دیپلماتیک ایران و آلبانی، اتهامات شورای امنیت ملی آمریکا و وزارت خارجه بریتانیا علیه جمهوری اسلامی ایران در خصوص حمله سایبری ادعایی به آلبانی را بی پایه و اساس و مردود خوانده و بشدت محکوم کرد.

کنعانی خاطرنشان ساخت آمریکا و انگلیس که پیش از این در برابر حملات متعدد سایبری علیه زیرساختهای جمهوری اسلامی ایران، حتی علیه تاسیسات هسته‌ای، سکوت اختیار کرده و حتی به طور مستقیم یا غیرمستقیم از این نوع اقدامات حمایت کرده بودند، فاقد هر گونه وجاهت در وارد کردن اینگونه اتهامات علیه جمهوری اسلامی ایران هستند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن هشدار نسبت به هرگونه ماجراجوئی سیاسی علیه ایران با این بهانه های مضحک و با تاکید بر آمادگی کامل ایران برای مقابله قاطع و فوری و پشیمان کننده با هرگونه دسیسه احتمالی افزود، جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری که بارها مورد حملات سایبری قرار گرفته، بخش مهمی از تلاشهای مسئولانه بین المللی در مقابله با تهدید حملات سایبری است.

همچنین روز گذشته وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه ای اقدام ضدایرانی دولت آلبانی را قویا محکوم کرد.

وزارت امور خارجه ایران با مردود شمردن ادعاهای بی‌اساس مطرح‌شده از سوی دولت آلبانی علیه جمهوری اسلامی ایران، تصمیم این کشور به قطع روابط سیاسی با جمهوری اسلامی ایران را بر اساس چنین ادعاهای بی پایه ای را اقدامی نسنجیده و فاقد دور اندیشی در روابط بین المللی دانست.

در بیانیه وزارت امور خارجه، با اشاره به مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در زمینه فضای سایبری در مجامع چندجانبه و بین‌المللی در راستای تدوین ضوابط و قاعده مند کردن این حوزه، تأکید شده است، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای هدف حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی خود، هرگونه استفاده از فضای سایبری به عنوان ابزاری برای حمله به زیرساخت‌های حیاتی سایر کشورها را مردود و محکوم می شمارد.

بیانیه وزارت امور خارجه با رد ادعاهای اثبات نشده علیه جمهوری اسلامی ایران، تأکید شده است، نوع اقدام و نقش‌آفرینی طرف‌های ثالث در ساخته و پرداخته کردن این ادعاها علیه جمهوری اسلامی ایران، نشانگر اعمال نفوذ کشورهای حامی تروریسم و فتنه‌آفرین در این زمینه می باشد.

در بیانیه وزارت امور خارجه ایران با اشاره به تحرکات رسانه‌ای و سیاسی سازمان‌یافته بلافاصله پس از اعلام تصمیم دولت آلبانی، تاکید شده است، صدور فوری بیانیه دولت آمریکا و همچنین استقبال رسانه‌های صهیونیستی از این تصمیم، از وجود برنامه‌ای از پیش طراحی‌شده برای فضاسازی سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران حکایت دارد.

در این بیانیه همچنین با اشاره به میزبانی دولت آلبانی از یک فرقه تروریستی نشان دار، از اثرپذیری تیرانا از طرف‌های ثالث و تصمیم نابجا و نامناسب اتخاذشده از سوی دولت آلبانی ابراز تأسف شده است.

توضیح سردبیر: ایران هراسی در حال حاضر پروژه است که توسط غرب بر علیه ایران به سردمداری آمریکا در اشکال گوناگون و متفاوت در سطح جهان پیش برده می شود.

در همین رابطه در دیماه ۱۳۹۹ دکتر اولسی یازچی استاد دانشگاه اروپایی آلبانی طی سخنانی در نشست «چرایی اسلام ستیزی در غرب» که به همت مجمع بین المللی اساتید مسلمان برگزار شد، گفت: مقامات اسرائیلی و یک گروه تروریستی به اسم «مجاهدین خلق»، پروژه ایران‌ هراسی را در آلبانی ترویج می‌کنند.

وی گفت: در سال ۲۰۱۶ یک شکل قوی و جدید از اسلام هراسی در کشور ما ظهور پیدا کرد که تبدیل شد به ایران هراسی. مقامات اسرائیلی و یک گروه تروریستی به اسم «مجاهدین خلق» ، پروژه ایران هراسی را در آلبانی ترویج می کنند. آمریکائی ها در سال ۲۰۱۶ این گروه را در آلبانی اسکان دادند. این گروه هر کاری که در دانشگاه‌ها و رسانه‌ها و در تعامل با سیاست‌مداران باشد انجام می دهد تا اینکه بتواند به جمهوری اسلامی ایران حمله کند و بگوید جمهوری اسلامی ایران، حکومتی تروریستی است. این گروه به رهبران سیاسی ایران و حکومت آن و به قانون اساسی ایران حمله می‌کند.