همه می دانند که امروزه اعضای سازمان مجاهدین خلق حقوق بگیر عربستان سعودی و تحت فرمان اسرائیل هستند و بعید به نظر می آید بدون هماهنگی و یا حتی دستور عربستان سعودی و اسرائیل دست به چنین کاری زده باشند و به صورت علنی حاضر باشند وارد کنگره آمریکا شوند.

تجربه تاریخی نشان داده که اعضای گروه تروریستی مجاهدین هر جا که بوده اند در اعمال مخالف منافع مردم کشورها مشارکت داشتند، از عراق که با صدام حسین در سرکوب مردم همکاری داشتند تا سوریه که با داعش بر علیه مردم سوریه همکاری کردند تا …

علیرغم قابل پیش بینی بودن رفتارهای عجیب و غریب طرفداران آقای ترامپ به دلیل رفتارهای غیر اصولی رئیس جمهوری این کشور اما اینکه برخی طرفداران سازمان مجاهدین خلق و یا سلطنت طلب ها و مخالفین جمهوری اسلامی ایران در تظاهرات در مقابل کنگره حضور داشته باشند و با حمله کنندگان به کنگره آمریکا همکاری کنند شاید نکته ای بود که هیچ کس نمی توانست باور کند رخ دهد.

البته در رسانه های وابسته به گروه های مخالف جمهوری اسلامی ایران به صورت کاملا روشن مشخص بود که آنها از انتخاب آقای جو بایدن شدیدا ناراحت هستند و حتی به صورت علنی در حال زیر سوال بردن انتخابات آمریکا و حمایت از صحبت های تفرقه افکنانه آقای ترامپ در میان آمریکایی ها و اصرار بر تقلب در انتخابات این کشور بودند و تلاش داشتند آمریکایی های ایرانی الاصل را به سمت و سوی همراهی با مخالفان آقای بایدن سوق دهند.

صبح روز وقوع این حادثه برخی تصاویر در رسانه مختلف از حضور این افراد با پرچم های رسمی خود در تظاهرات منتشر شد اما حتی من که بیش از سی و پنج سال است در حوزه رسانه فعالیت می کنم نتوانستم باور کنم که این تصاویر صحت دارد و تصور کردم شاید این تصاویر ساختگی باشد.

اما طی روز تماسهای زیادی از دوستان خبرنگار خود در آمریکا دریافت کردم که همه تاکید می کردند مجموعه های شناخته شده ای از سازمان مجاهدین خلق و سلطنت طلب ها که معمولا تصاویر آنها در تظاهرات بر علیه مقامات ایرانی که به نیویورک سفر می کنند هم منتشر می شود، در این تظاهرات شرکت داشتند.

این خبرنگاران که در صحنه حضور داشتند و برخی از آنها اخبار ایران را نیز پوشش می دهند و از این طریق بنده با آنها آشنایی دارم تاکید داشتند که حتی اگر این افراد پرچم رسمی تشکیلاتی خود را حمل نمی کردند آنقدر معروف بودند که همه آنها را می شناختند.

باز مقداری تامل کردم ولی عصر پنج شنبه مصاحبه ای از آقای منصور فرهنگ در یکی از رسانه های فارسی مخالف ایران مشاهده کردم که او هم بر این مساله صحت گذاشت.

ممکن است خبرنگاران آمریکایی در شناسایی این افراد ممکن اشتباه کنند ولی اینکه فردی مانند منصور فرهنگ این مساله را تایید کند کاملا مشخص است که دیگر شکی در این باره وجود ندارد.

بلا فاصله به یاد صحبت چند خبرنگار سعودی که دو نفرشان سردبیر نشریات شناخته شده سعودی هستند افتادم.

چند روز پیش به صورت جداگانه با هم گپ می زدیم و هر دو این سردبیر ها تاکید داشتند آقای جراد کوشنر داماد ترامپ در سفر اخیر خود به آمریکا مبالغ بسیار زیادی دلار نقد از عربستان به آمریکا برده، که البته بحث در این بود که شاید این پولها برای تطمیع ترامپ جهت حمله به ایران باشد.

ولی خوب با کنار هم چیدن پازل ها می توان همچنین استنباط کرد که شاید این پولها برای کار دیگری بوده.

و به ذهن من آمد یعنی آیا ممکن است که آقای کوشنر این پولها را برای ایجاد شورش در آمریکا نیاز داشته و عربستان سعودی در اختیار وی قرار داده؟

بر کسی پوشیده نیست که عربستان سعودی و اسرائیل سرمایه گذاری های کلانی روی ترامپ انجام داده اند و امیدهای زیادی برای دوره بعدی ریاست جمهوری ترامپ داشتند و با شکست وی در انتخابات ضربه سنگینی را متحمل شدند.

همه هم می دانند که امروزه اعضای سازمان مجاهدین خلق حقوق بگیر عربستان سعودی و تحت فرمان اسرائیل هستند و بعید به نظر می آید بدون هماهنگی و یا حتی دستور عربستان سعودی و اسرائیل دست به چنین کاری زده باشند و به صورت علنی حاضر باشند وارد کنگره آمریکا شوند.

تجربه تاریخی نشان داده که اعضای این گروه تروریستی هر جا که بوده اند در اعمال مخالف منافع مردم کشورها مشارکت داشتند، از عراق که با صدام حسین در سرکوب مردم همکاری داشتند تا سوریه که با داعش بر علیه مردم سوریه همکاری داشتند تا …

اینکه آمریکا و کشورهای اروپایی اینها را از لیست تروریستی خود خارج کرده و به آنها اجازه تحرک می دهند می تواند زمینه اینگونه فعالیت های آنها را نیز ایجاد کند.

یعنی اگر جایی احساس کنند که منافع سیاسی شان ممکن است در خطر باشد حتی بر علیه مردم میزبان و یا حکومت آن کشور شورش کنند و یا حتی دست به اعمال تروریستی بزنند.

ساختار فکری و سازمانی این تشکل ها بر این اساس بنا شده و تغییرات ظاهری نباید تصور کرد که می توان ایدئولوژی و ساختار فکری این تشکل و یا تشکل های مشابه را تغییر داد و کشورهایی که پذیرای گروه های تروریستی می باشند باید توقع داشته باشند که روزی روزگاری آنها زهرشان را بریزند.

البته شاید هم حامیان این گروه ها خواسته اند به نوعی هم به قانونگذاران آمریکایی و هم به رئیس جمهوری منتخب این کشور گوشزد کنند در در صحنه آمریکا حضور قوی نظامی دارند و اگر احیانا دولت بعدی آمریکا بخواهد روابط اش را با جمهوری اسلامی ایران را بهبود ببخشد، با شورش های مختلف واعمال تروریستی مواجه خواهد شد ودلیل اصلی حمل این پرچم ها رساندن آدرس حامیان آنها بوده وخوب طبیعتا خواسته اند به ترامپ و همسویان ترامپیسم بگویند که تا آخر با آنها هستند.

تهیه شده توسط دکتر عماد آبشناس

منبع: سایت اسپوتنیک فارسی زبان روسیه