اقدامات مخفی و بدون نام و هویت واقعی مجاهدین آنهم در فضای مجازی، حاکی از نداشتن مشروعیت و پایگاه اجتماعی در ایران و نفرت عمیق مردم از آنهاست که بعنوان یک فرقه تروریستی شناخته می شوند. نتیجه اینکه وضعیت هر روز آوارگان بی وطن مجاهدین شبیه همان ضرب المثل ایرانی است که می گوید: مَه نور افشاند و سگ عوعو کند.

مقدمتا قبل از اینکه وارد بحث انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۴۰۳ و ماموریت جدید فرقه تروریستی مجاهدین بشویم لازم به توضیح است که بعد از اخراج فرقه تروریستی مجاهدین از عراق، کشور آلبانی با فشار آمریکا مجبور به پذیرش تروریست‌های این فرقه از بین دو گزینه «پذیرش زباله‌های اتمی آمریکا و اروپا یا پذیرش زباله‌های انسانی یعنی اعضای مجاهدین» شد.

از بهمن ۱۳۹۶ که مقر اشرف ۳ با بودجه و حمایت‌های دولت سعودی و آمریکا افتتاح شد، «تروریسم روانی» با پوشش‌های مختلف در فضای مجازی، ماموریت اصلی سالمندان این فقه و جلاد‌های هشتگ ساز قرار گرفت.

بدین ترتیب حدود ۲ هزار تروریست منتقل شده به اشرف ۳، با ایجاد گروه‌ها، کانال‌ها، صفحات و هزاران اکانت در بستر‌های مختلف فضای مجازی با پوشش اصناف، سلطنت طلب، انقلابی، دانشجوی معترض، فعال حقوق بشر، زندانی سیاسی و هوادار مجاهدین، از جانب آمریکا و اسرائیل ماموریت یافتند با تمرکز بر «تروریسم روانی» و با اکانتهای مجازی و پوششی سناریوی سیاه نمایی، جاسوسی مجازی، دعوت به آشوب، اغتشاش و خرابکاری، آتش زدن مقر‌های نظامی و… را پیش ببرند.

به نوشته رسانه های ایران، فرقه تروریستی مجاهدین در انتخابات‌های گوناگون با کمک اکانتهای مجازی سناریو‌های خود را به با تمام توان به اجرا گذاشتند، به طور مثال در جریان انتخابات ۹۶ با استفاده از ظرفیت‌های داخلی خود و این اکانتها، خط متهم کردن برخی نامزد‌ها مثل شهید رئیسی و متهم کردن نظام را پیش گرفتند، در انتخابات ۱۴۰۰ برای اولین بار به طور جدی با تمام ظرفیت خود، خط تخریب را عملیاتی کردند و یا همین چند ماه قبل در جریان انتخابات مجلس شورای اسلامی دیدیم که ماموریت انتخاباتی مجاهدین، تحریم انتخابات بود و با استفاده از این ظرفیتشان در فضای مجازی این خط را پیش بردند.

اکنون هم این فرقه باتوجه به خط ابلاغی از سوی اسرائیل و آمریکا ذیل کیس «دولت ضعیف» تمام ظرفیت خود را برای اختلاف افکنی و ایجاد دو قطبی کاذب و نفرت پراکنی بکار گرفته‌اند.

این فرقه با ایجاد حدود ۸۰۰ اکانت در پوشش نیرو‌های وفادار به انقلاب، در صفوف نامزد‌های مختلف نفوذ و از زبان آن‌ها به تخریب گسترده کاندیدا‌ها می‌پردازند. از سوی دیگر با ادبیات هتاکانه و توهین‌آمیز خطاب به نامزد‌های طیف سیاسی دیگر، سعی در نفرت پراکنی و مستند‌سازی علیه جریان انقلابی می‌کنند تا به این ترتیب فضای بی‎اخلاقی و دوقطبی‎سازی کاذب را گسترش می‌‎دهند.

این اکانتهای بدون هویت اینستاگرامی و توییتری که سابقه ایجاد آن به ماه می‌ میلادی ختم می‌شود، ویژگی‌های بارزی دارند از جمله اینکه، تعداد دنبال‌کننده‌های آن‌ها محدود بوده، آی‌دی و بیو غیرطبیعی دارند، از تصاویر پروفایل مذهبی و شخصیت‌های انقلابی استفاده می‌کنند، رویکرد کامنت‌نویسی آن‌ها مشخص و تمرکزشان بر تخریب و حمله و تهمت علیه نامزد‌های طیف‌های مختلف سیاسی است.

چند روز پیش هم سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد، ارزیابی این مرکز نشان می دهد، حجم زیادی از کاربران توییتر که علیه کاندیداها محتوای توهین آمیز منتشر کرده اند، ربات هستند.

از آنجایی که این ربات ها علیه هر ۶ کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری فعال هستند، لازم است که کاندیداها و هواداران شان بیش از این هوشیار باشند. ربات های توییتر قصد دارند که کاندیداها و هوادارانشان را به واکنش تند علیه یکدیگر وادار کنند.»

پیش از این نیز همین خط به عنوان تاکتیک اسرائیل با ایجاد صد‌ها اکانت توییتری برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ عنوان شده بود با این تفاوت که تولید محتوای اکانتهای وابسته به اسرائیل با استفاده از هوش مصنوعی انجام می‌شود ولی در مجاهدین محتوا‌ نویسی توسط نفرات این فرقه تروریستی انجام می‌شود.

باید گفت  اینگونه اقدامات مخفی و بدون نام و هویت واقعی مجاهدین آنهم در فضای مجازی، حاکی از نداشتن مشروعیت و پایگاه اجتماعی در ایران و نفرت عمیق مردم از آنهاست که بعنوان  یک فرقه تروریستی شناخته می شوند.

فرقه تروریستی مجاهدین در هر بزنگاهی تاریخی تلاش کردند با مزدوری و وطن فروشی خط بیگانگان در قبال ایران را پیش ببرند ولی هر بار با شکستی فضاحت بار از مردم ایران، دم خود را روی کولشان گذاشته و  صحنه را ترک کرده اند.

نتیجه اینکه وضعیت هر روز آوارگان بی وطن مجاهدین  شبیه همان ضرب المثل ایرانی است که می گوید: مَه نور افشاند و سگ عوعو کند.

  • نویسنده : سردبیر
  • منبع خبر : رسانه های ایران