طی روزهای اخیر خانواده رسول شخصی زاده ساکن در شهر سردشت طی یک پیام ویدئویی کوتاه از رسول شخصی زاده خواستند اردوگاه فرقه رجوی در آلبانی را ترک و به نزد خانواده اش باز گردد.
آقای رسول شخصی زاده اهل سردشت که هم اکنون در سن ۶۵ سالگی در اردوگاه مجاهدین در کشور آلبانی بسر می برد. بیش از ۳۵ سال است که از خانواده اش بی خبر است.
رسول شخصی زاده بهنگام کولبری در مناطق مرزی این شهرستان توسط نیروهای عراقی دستگیر و پس از تحمل زندان و شکنجه تحویل مجاهدین گردید تا اسارت در دست خائن ترین و وطن فروش ترین فرقه تروریستی را تجربه کند.
خانواده شخصی زاده بویژه مجید شخصی زاده سالهای زیادی است که در تلاش است تا راهی برای ملاقات و دیدار با برادرش در آلبانی پیدا کند ولی بدلیل سنگ آندازی های سران فاسد و بدنام فرقه رجوی تاکنون موفق به اینکار نشده اند.
خانواده شخصی زاده علیرغم تمامی مشکلات همچنان در تلاش برای پیدا کردن راهی برای نجات برادرشان از دست فرقه جناتیکار رجوی هستند.
لینک به زندگینامه تلخ و نحوه گرفتار شدن رسول شخصی زاده در دست فرقه فاسد رجوی
- منبع خبر : سایت راه نو
Tuesday, 29 April , 2025