خانواده های استان آذربایجان غربی طی سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ در مجموع با ۱۲۰۰ امضا در طوماری درخواست ملاقات خود را به گوش مقامات آلبانیایی رسانده اند. اما تا به امروز هیچ پاسخی به درخواست آنها داده نشده است.

اخیرا تعدادی از خانواده های استان آذربایجان غربی در پیام های ویدئویی از مقامات دولت آلبانی خواستند شرایطی را فراهم کنند تا آنها بتوانند با عزیزان شان در اردوگاه فرقه رجوی در آلبانی دیدار کنند.

خانواده ها درخواست های خود را به شکل پیام های ویدئویی تهیه و از طریق ایمیل به دولت مردان آلبانی از جمله؛ ادی راما نخست وزیر آلبانی و ایلیر متا رئیس جمهور آلبانی ارسال کردند.

حرف مشترک خانواده ها این است که دولت آلبانی باید شرایطی را فراهم آورد تا آنها بتوانند بدون فشارهای فرقه رجوی با عزیزانشان را در بیرون از اردوگاه این گروه در آلبانی ملاقات کنند

گفتنی است خانواده های استان آذربایجان غربی طی سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ در مجموع با ۱۲۰۰ امضا در طوماری درخواست ملاقات خود را به گوش مقامات آلبانیایی رسانده اند. اما تا به امروز هیچ پاسخی به  درخواست آنها  داده نشده است.

در دی ماه امسال نیز خانوادهای استان آذربایجان غربی در یک  ارتباط تصویری با انجمن آسیلا (انجمن حمایت از ایرانیان مقیم آلبانی) خواسته خود مبنی بر ملاقات عزیزانشان در خاک آلبانی را برای چندمین بار تکرار کرده و به گوش دولت مردان آلبانیایی رساندند.

اکنون از میان انبوه پیام های ویدئویی خانواده ها برای ملاقات عزیزانشان به درخواستهای خانواده های آقایان؛ خسروی، محمدنژاد (سعید محمدنژاد و خانم سهیلا محمدنژاد، برادر زاده های آقای بهمن محمدنژاد) گرفتار در فرقه رجوی اشاره می کنیم.  این خانواده ها در سالهای گذشته تلاش های فراوانی کرده اند تا از عزیزان گرفتارشان در فرقه رجوی  خبری به دست آورده و با آنها ملاقات کنند.

اکبر خسروی متولد ۱۳۵۳ اهل نقده در سال ۱۳۷۰ در حالیکه بیشتر از ۱۷ سال سن نداشت به همراه یکی از دوستانش برای کار در خارج از کشور از مرز اشنویه وارد خاک عراق شد تا از آنجا به یکی ازکشورهای اروپایی برود. ولی متاسفانه آنها توسط عوامل عضو بگیر فرقه رجوی تحت عنوان شرکت کاریابی فریب داده شده و نهایتا سر از اردوگاه این گروه در قرارگاه اشرف در نزدیکی شهر خالص درآوردند.

در طول سالیان اسارت، خانواده اکبر تلاش های زیادی کردند تا بتوانند اکبر را از چنگ مجاهدین خارج کنند ولی هنوز موفق نشدند.

بخشی از تلاش های این خانواده به قرار زیر است:

•      تماس لیلا صمدی دختر عمه ی اکبر خسروی با مقام مسئول کمپ آمریکا در عراق (تیف)  در تاریخ ۴ مرداد ۱۳۸۵

•      ارسال نامه توسط خانواده خسروی به کمپ آمریکا (تیف) در قرارگاه اشرف در تاریخ ۷ دی ۱۳۸۵

•      ارسال نامه توسط پدر و مادر اکبر ، آقای سیف الله خسروی و بطول سلطانی به خانم تورلاک مقام مسئول کمپ آمریکا در عراق در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۳۸۶

•      ملاقات مهدی خسروی با مقامات صلیب سرخ در تهران در تاریخ ۷ بهمن ۱۳۸۶ با هدف ایجاد ارتباط با برادرش اکبر خسروی در قرارگاه مجاهدین

•      تلاش نافرجام جعفر خسروی جهت ملاقات با برادرش اکبر خسروی در قرارگاه اشرف ـ عراق در تاریخ ۱ فروردین ۱۳۸۸

•      ارسال نامه توسط آقای ححت خسروی به برادرش اکبر از طریق دفتر تهران صلیب سرخ در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۹۰

•      ارسال نامه مجدد توسط آقای جعفر خسروی از کانال صلیب سرخ به برادر اسیرش در تاریخ ۱۵ آذر ۱۳۹۱

آقای بهمن محمدنژاد گرفتار در فرقه رجوی متولد ۱۳۴۱  و اهل شهر نقده می باشد. لازم به توضیح است که یکی از برادران ایشان به نام سیاوش که در قرارگاه اشرف در عراق بودند بخاطر زیاده خواهی های فرقه رجوی در عملیات کشته شد و دو برادر دیگر ایشان به نام های رسول و علیرضا بعد از دیدن خیانت های سران فرقه رجوی از اردوگاه این فرقه در خاک عراق فرار کردند و اکنون در کشور سوئد زندگی آزادی دارند.

خانواده بهمن تلاش های زیادی کردند که بتوانند بهمن را نیز مانند دو برادرش دیگرش از چنگال فرقه رجوی نجات دهند و همواره دوست دارند که بهمن بتواند مانند سایر افراد جامعه زندگی خوب و مرفهی داشته باشد و صاحب زندگی و فرزند شود.

اکنون به بخشی از فعالیت های این خانواده در طی سالیان اسارت بهمن اشاره می کنیم.

•      نامه آقای محمدرضا محمدرضا برادر بهمن خطاب به سازمان صلیب سرخ در سال ۱۳۸۷

•      ملاقات آقای محمدرضا محمدنژاد با آقای آرمان نماینده بین المللی صلیب سرخ در ایران

•      اعزام طوبی محمدنژاد به قرارگاه اشرف در عراق جهت ملاقات با برادرش بهمن محمد نژاد در سال ۱۳۸۹

•      نامه به ارگان های بین المللی طی سالیان گذشته تا به امروز

•      ارسال نامه به بهمن محمدنژاد از طریق پست و سایتهای مختلف در سالیان گذشته

•      ارسال پیام ویدئویی محمدرضا محمدنژاد برای برادرش بهمن در سال ۱۳۹۸

•      درخواست اعضای خانواده از بهمن برای برقراری ارتباط با آنان در ویدئویی که از خود تهیه بودند در سال ۱۳۹۹

•      امضای طومار خانواده ها و درخواست از دولت آلبانی برای  ملاقات با بهمن در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰

مشاهده پیام ویدئویی خانواده ها در آپارات:

مشاهده پیام ویدئویی خانواده ها در یوتیوب:

  • منبع خبر : سایت راه نو