امثال رضا پهلوی و «مجاهدین» پادویی تحریم‌گران را می‌کنند. این تفاوت برانداز با ویرانی‌طلب است. ویرانی‌طلبی انتخاب سیاسی نیست. بیماری تفاله‌های جامعه است که زندگی حقیرانه‌شان را از راه مزدوری برای دشمن خارجی پیش می‌برند. کنش ملی نه «کاسبی تحریم» است، نه «پروژه اقتصادی» و نه چنانکه دولت آمریکا میگوید «کلاهبرداری». بنابراین آنهایی که ایرانِ تحریم شده‌ی ضعیف می‌خواهند بی وطن اند و البته بی‌شرف.

بدون تعهد به وطن، حاصل چپ‌روی حزب توده است و سرسپردگی شوروی؛ حاصل اسلامگرایی «مجاهدین» خلق است و مزدوری عربستان؛ حاصل لیبرالیسم هم، پادوهای ارزان قیمت ترامپیست و پیچ و مهره‌های ماشین ایران ستیزی است.

شاید هیچ گروهی به اندازه «مجاهدین» بی وطن از پیروزی ترامپ در انتخابات سال ۲۰۱۶ (سال ۱۳۹۵) خوشحال نشد، چون اکثر سناتورها و سیاستمداران آمریکایی که پای ثابت همایش های این سازمان بودند، در دولت ترامپ نقش موثری داشتند.

پس از پیروزی ترامپ و باز شدن پای «مجاهدین» به سالن های کنگره و مجلس نمایندگان آمریکا، از نقش این اپوزیسیون ایرانی نما برای تنظیم تحریم های جدید و قرار دادن سپاه در «لیست سازمان های تروریستی آمریکا» حکایت داشت.

در تاریخ نوزدهم جولای ۲۰۱۷ برابر با چهارشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۶ سایت خبری اسپوتنیک فارسی زبان روسیه گزارش داد: مریم رجوی از اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه برخی افراد و نهادهای ایرانی استقبال کرد و مدعی شد از آنجا که ایران، حامی تروریسم و افراط گرایی است و برای ساخت موشک های بالستیک تلاش می کند گزینه اعمال تحریم علیه این کشور انتخاب درستی است.

مریم رجوی در ادامه مدعی شد، . . .  این حرکت ترامپ زمانی شکل کامل به خود می گیرد که نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در فهرست تروریسم ثبت شود و از منطقه بیرون رانده شود.

در اواخر مهر ماه سال ۱۳۹۶ پس از سخنرانی ترامپ درباره توافق هسته ای و حمله به سپاه پاسداران، وزارت دارایی آمریکا در اطلاعیه ای، این نهاد انقلاب اسلامی را به دلیل حمایت از «گروه های تروریستی» در فهرست تحریم ها قرار داد.

در همین رابطه یکی از کاربران توئیتر در حساب کاربری اش می نویسد: ترامپ «حشمت علوی» را کوت می‌کند. (ریتوئیت با کامنت گذاری).

یادتان هست که حشمت علوی یکی از مشهورترین شخصیت‌های فیک توییتر است. اکانت قلابی «مجاهدین» خلق که رسانه‌های دنیا افشایش کردند.

این یعنی کف‌گیر ویرانی‌طلبان به ته دیگ خورده. نه هیچ آدم با اصالتی در مسیر مانده نه حرف حساب دارند. الغریق یتشبث بکل حشیش.» یعنی رانَش به هر علف هرز می چسبد.

در بیست و سوم آذر ۱۳۹۸ برابر با چهاردهم دسامبر ۲۰۱۹ رضا پهلوی در گفتگو با مجله آمریکایی نیوزویک در واشینگتن گفت: مردم ایران قدردان تحریم‌های آمریکا هستن!

با این اوصاف باید گفت: مهمترین صف‌بندی سیاسی در گذشته و امروز و آینده ایران ما مرز بین وطن ‌پرستی و وطن ‌فروشی است. بدون تعهد به وطن، حاصل چپ‌روی حزب توده است و سرسپردگی شوروی؛ حاصل اسلامگرایی «مجاهدین» خلق است و مزدوری عربستان؛ حاصل لیبرالیسم هم، پادوهای ارزان قیمت ترامپیست و پیچ و مهره‌های ماشین ایران ستیزی است.

«وطن ‌فروش» از دور ریختنی‌هاست، برای ذهن‌های توسعه نیافته و جهان ندیده هاست.

تروریسم‌اقتصادی جنایت علیه همه ایرانیان است و یک وطن ‌پرست صرفنظر از گرایش سیاسی و بلاشرط با آن مخالفت می‌کند، آنچنانکه اکنون اردشیر زاهدی و بنی‌صدر نیز به کمپین ضدتحریم پیوسته‌اند.

اردشیر زاهدی که وزیر خارجه و آخرین سفیر ایران در ایالات متحده آمریکا در دورهٔ محمدرضا شاه پهلوی بود، در مصاحبه ۲۶ آوریل ۲۰۲۰ برابر با ششم اردیبهشت ۹۹ خود با بی بی سی فارسی با سربلندی تمام گفت:  « . . . ما که گذاشتیم رفتیم، پول هم بردیم، حق نداریم از اینجا بگیم لنگش کن . . . هر ایرانی از خارجی پول بگیره بی‌شرفه . . . »

بدین ترتیب اردشیر زاهدی مرزبندی اصلی این روزهای ایرانِ ما را به روشنی تشریح کرد. یعنی وطن پرستانی مثل اردشیر زاهدی و امثال ایشان یکطرف و همه آنهایی که از تحریم و تروریسم آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی علیه ایرانیان حمایت و یا با طرح دوگانه «استبداد/تحریم» آن را توجیه می‌کنند یک طرف.

امثال اردشیر زاهدی انسانهایی هستند که به درجه ای از خودانتقادی رسیده اند. آنها ابایی از نقد گذشته و عملکرد خود و حلقه های هویتی انتسابی شان ندارند. دفاع زاهدی از حاج قاسم و جوانان ایران، او را در حافظه ایرانیان ثبت خواهد کرد.

برای مخالف بودن با تحریم هایی که جنایت علیه بشریت است آدمی می تواند اپوزیسیون باشد،  اما منافع ملت را مقدم بر شکل حاکمیت و دعوا های سیاسی خود بداند.

اما امثال رضا پهلوی و «مجاهدین» پادویی تحریم‌گران را می‌کنند. این تفاوت برانداز با ویرانی‌طلب است. ویرانی‌طلبی انتخاب سیاسی نیست. بیماری تفاله‌های جامعه است که زندگی حقیرانه‌شان را از راه مزدوری برای دشمن خارجی پیش می‌برند.

کنش ملی نه «کاسبی تحریم» است، نه «پروژه اقتصادی» و نه چنانکه دولت آمریکا میگوید «کلاهبرداری».

بنابراین آنهایی که ایرانِ تحریم شده‌ی ضعیف می‌خواهند بی وطن اند و البته بی‌شرف.

نکته جالب توجه اینجاست آدم‌های معلوم الحالی مثل رهبران «مجاهدین» و رضا پهلوی از کسانی خواستار ادامه تحریم‌ها علیه ایران می شوند، که شخص مخاطب یعنی رئیس جمهور آمریکا، به مردم خودش پیشنهاد کرده برای مبارزه با کرونا وایتکس به خودشون تزریق کنند تا ریه‌شون تمییز بمونه. حال سوال اینجاست؛ این ویرانی طلبان بدبخت برای آزادی در ایران دل به کی بستند؟!

در رابطه با تحریم های آمریکا علیه ایران کاربری در حساب توئیتری خود نوشت: «جالبه همون دولتی که ایران رو تحریم می‌کنه، همون دولت پول می‌ده به یه عده که  از تحریم‌ها حمایت بکنند و بگند تحریم‌ها رو مردم تاثیر نداشته، همون دولت باز پول می‌ده یه عده دیگه که  از فقر مردم کاریکاتور بکشند!»

کاربر دیگری نیز در ادامه می نویسد:

«و همون دولت دست و پای حکومت ایران را می بندد و بعد از آن در باره تنشهای اقتصادی و فقر مردم ایران هزاران برنامه تحلیلی و میزگرد درست میکند، خوب تو دست و پای حکومت را باز کن و ببین که چطور مردمش را در رفاه نسبی و رشد آرام و پیوسته اقتصادی خواهد برد، همانند دهه ۸۰ شمسی.»

اما در ورای همه این سیاهی ها، و وطن فروشانی که مسیر تحریم ها را برای دشمنان این مرز و بوم هموار می کنند، باید گفت شب شنبه مورخه ۹۹/۰۲/۰۶ بر کوه ماترن هورن سویس پرچم ایران نقش بست پیامی برای امید آفرینی، استقامت و قدرت در برابر ویروس کرونا.

اما آمریکا بهمراه ایادی وطن فروش و ویران طلب خود از جمله «مجاهدین» همچنان معتقدند اپیدمی کرونا فرصت مناسبی برای فشار حداکثری به ایران و استمرار تحریم‌هاست!

  • نویسنده : سعید پارسا
  • منبع خبر : سایت راه نو