این حجم از خبرسازی در مورد دانشگاههای کشور فقط در کانال تلگرامی رسمی « مجاهدین » که تنها تعداد محدودی از پست ها را در آن قرار می دهد، اتفاق افتاده است. اما اگر کانال غیر رسمی این گروه را هم در نظر بگیریم مسلما با هزاران مطلب فیک در این خصوص روبرو خواهیم شد.

هیچوقت تلاش « مجاهدین » برای سؤاستفاده از محیط های دانشگاهی و دانشجویی کشور پایانی ندارد. بنحویکه پس از تعطیلی دانشگاه ها نیز هنوز پست هایی از سوی این گروه بدنام در فضای مجازی منتشر می شود که نام دانشگاه  و دانشجو در آن ها باشد.

از دیرباز دانشگاه و قشر دانشجو یکی از بسترهای فعالیت گروه تروریستی و فرقه گرای «مجاهدین» بوده است تا با پیشبرد پروژهای مختلف در کادر طراحی های راهبردی اربابان غربی – عربی شان پیش ببرند.

در مطلب پیش رو  نگاهی انداختیم به فعالیت ها و عملیات روانی گروه بدنام «مجاهدین» در دانشگاه های ایران در نیمه دوم سال ۹۸ تا ببینیم که  این حوزه چقدر برای این گروه مهم و حیاتی بوده است.

بعد از اتفاقات ۲۶ آبان تا پایان سال ۱۳۹۸ فقط در کانال تلگرامی رسمی « مجاهدین » ۲۶۰ بار از کلید واژه دانشجو و دانشگاه استفاده شده است یعنی بطور متوسط برای هر روز دو پست.

قابل توجه اینکه این حجم از خبرسازی در مورد دانشگاههای کشور فقط در کانال تلگرامی رسمی « مجاهدین » که تنها تعداد محدودی از پست ها را در آن قرار می دهد، اتفاق افتاده است. اما اگر کانال غیر رسمی این گروه را هم در نظر بگیریم مسلما با هزاران مطلب فیک در این خصوص روبرو خواهیم شد.

موضوعاتی که این کانال در آن ها کلید واژه دانشجو و دانشگاه را به کار برده است بدین شرح است:

۱ – پس از گرانی بنزین:

 فرقه رجوی در این دوره علیرغم اینکه اکثر مطالبش در مورد کشته سازی از تجمعات بود، اما از موضوع دانشجو و دانشگاه غافل نشد و در چندین پست از تجمع دانشجویان در چند دانشگاه سعی در تحریک سایر دانشگاه های کشور داشت. که موفقیتی در این مورد به دست نیاورد.

در پی این مطالب گاهی گریزی به تظاهرات مردم عراق و لبنان با این عنوان که دانشجویان به صفوف تظاهرات پیوسته اند زد تا شاید بتواند این دو مورد را به هم ربط دهد.

۲- روزهای بعد اعتراظات آبان ماه:

 پس از تظاهرات ۲۶ آبان که اکثریت مردم از دروغ بودن مردمی این تظاهرات آگاه شده و میدان را ترک کرده بودند، تنها تعداد محدودی از افراد با برنامه های از پیش تعیین شده در میدان ماندند.

در این میان « مجاهدین » هم سعی داشتند در لا به لای پیام های خود کلمه دانشگاه و دانشجو را حفظ کنند و با جعل اخبار در صدد تحریک دانشجویان بودند تا تجمعات را  به مقابل دانشگاه ها نیز بکشانند.  

در روزهای بعد فرقه رجوی با هویت های جعلی (بدلیل تنفر مردم از این گروه) سعی داشت با شعار های مختلف دانشجویان را در محیط های دانشگاهی به برپایی تجمعات اعتراضی تحریک کند.

اما آنچه که در پس این ماجرا به روشنی مشخص هست خط دستوری برای اتفاقات بعدی است با این که بعد از قطع اینترنت به مدت یک هفته هیچ کس دسترسی به منابع خارج از کشور نداشت و تصاویر تجمعات و اعتراض ها بعد از یک هفته بر روی کانال ها به اشتراک گذاشته شد برخی از متن هایی که زیر پست ها گذاشته شده بود قابل تامل است.

مثلا در یک پستی تصاویر یکی از دانشگاه با این مضمون به اشتراک گذاشته شده است که دانشجویان این دانشگاه قصد داشتند با دو تا از دانشگاه های دیگر ترکیب شده و به سوی یکی از میادین شهر برای پیوستن به اعتراضات بروند این در حالی است که این اتفاق هرگز نیافتاده و فقط یک خط دستوری برای تجمعات بعدی بود.

۳- بعد از اعتراضات گرانی بنزین تا قبل از حادثه هواپیما:

در این دوره برای اینکه مطالب از وجود کلمه دانشجو و دانشگاه خالی نباشد کانال تلگرامی « مجاهدین » سعی می کرد مطالب pdf و فایل صوتی در مورد ایدئولوژی سازمان از زبان افراد سازمان در دوران دانشجویی آن ها به اشتراک گذاشته شود و به نوعی دانشگاه را محل شکل گیری اندیشه های خود قرار دهند.

البته این موارد هر وقت موضوعی برای تهییج روانی دانشجویان وجود ندارد استفاده می شود و سعی می شود بخشی از پست های کانال های وابسته به گروه بدنام « مجاهدین » به فعالیت دانشجویان اختصاص یابد.

۴- بعد از حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی:

حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی در ۸ دی ماه ۹۸ به وقوع پیوست. از همان روزهای اول که دقیقا مشخص نبود چه اتفاقی افتاده فرقه رجوی سعی داشت این اتفاق را عمدی جلوه دهد. ولی هنوز دقیقا برایشان مشخص نبود و ۳ روز با احتیاط جلو می رفتند در این سه روز نه کسی برای درگذشتگان عزا گرفت نه کسی در مقابل دانشگاه شمع روشن کرد و نه کسی برای اعتراض و شعار به خیابان ها آمد.

اما به محض اینکه مشخص شد که این اتفاق در اثر اشتباه فردی و توسط ایران اتفاق افتاده لشکر فیک از پیش آماده و تجهیز شده شان با شعار های غیر مربوط به موضوع و با اهداف سیاسی و البته بدون هویت سازمانی  در فضای مجازی به میدان آمدند.

آنان سعی داشتند از تجمعات محدودی که برای اعلام همدردی با بازماندگان حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی وجود داشته سواستفاده کرده و شعار های مورد پسند خودشان را در بین تجمع کنندگان سر دهند.

در این بازه زمانی سران فرقه رجوی به دنبال بهانه ای بودند که بتوانند مظلوم نمایی کرده  و شاید مانند آبان ماه کشته سازی کنند. اما این بار نیز هدفشان محقق نشد و مامورین امنیتی با مدارا  این غاعله را پایان دادند.

پس از این اتفاق بود که سرکرده فرقه رجوی از حضور دانشجویان در اعتراضات تشکر کرد! هرچند این اعتراضات در بیرون از محیط دانشگاه بود. و مشخص نبود چه تعداد از آنها دانشجو بودند.

۵ – تظاهرات دانشجویی در عراق:

پس از تظاهرات مردم عراق که هیچ ربطی به سیاست های ایران نداشت. « مجاهدین » ادعا کردند که مردم عراق به خاطر دخالت های ایران اعتراض می کنند. ولی بعد از مدتی که متوجه شدند این دلیل بی ربط تر از آن چیزی هست که فکرش را می کردند، فقط شروع به انعکاس تظاهرات کردند.

پس از مدتی سعی کردند این را به بیننده تحمیل کنند که دانشجویان عراقی به تظاهرات پیوسته اند در حالی که منشا این تظاهرات هنوز مشخص نبود ولی « مجاهدین » هر روز یکی از این تجمعات را به دانشگاهی و به شهری در عراق نسبت می دادند.

۶- شانزدهم آذر روز دانشجو:

چون محدوده زمانی ۱۶ آذر بعد از اتفاقات سقوط هواپیمای اوکراینی بود هنوز می شد بر روی این ماجرا مانور داد. علیرغم تبلیغاتی که برای ۱۶ آذر یعنی روز دانشجو می شد، تنها چند تجمع محدود در چند دانشگاه روی داد و تعداد دانشجویان انگشت شمار با چند شعار و چند کاغذ نوشته در آن حضور داشتند که حاکی از بی توجهی دانشجویان به تبلیغات فرقه رجوی بود. چرا که هیچ سنخیتی بین دانشجویان و فرقه وطن فروش رجوی وجود ندارد.

۷- پس از اعلام ورود بیماری کرونا به کشور:

پس از اعلام رسمی ورود بیماری کرونا به ایران فرقه رجوی از همان روزها اول شروع به وحشت آفرینی و ساخت آمار جعلی کرد و دانشجویان نیز از این شایعات و ایجاد رعب و وحشت در دانشگاه ها در امان نبودند.

کانال ها و شبکه های وابسته به فرقه رجوی خبر های ضد و نقیضی از مبتلا شدن دانشجویان به ویروس کرونا منتشر می کرد و هر بیماری که دانشجویان داشتند قبل از اینکه مشخص شود آنان به چه چیزی مبتلا هستند « مجاهدین » در شبکه های اجتماعی خود آنرا با نام ویروس کرونا منتشر می کردند.

همین امر باعث شد که جو روانی در دانشگاه ها و خوابگاه های دانشجویی تشدید شود و طوری وانمود شود که دولت و حکومت به سلامتی آنان بی تفاوت است. تا در اثر جو روانی ایجاد شده دانشجویان خواستار تعطیلی دانشگاه ها شوند و البته این اتفاق نیز افتاد اما این تعطیلی بنا به خواست مسئولین کشور بود نه درخواست دانشجویان.

نتیجه اینکه هیچوقت تلاش « مجاهدین » برای سؤاستفاده از محیط های دانشگاهی و دانشجویی کشور پایانی ندارد. بنحویکه پس از تعطیلی دانشگاه ها نیز هنوز پست هایی از سوی این گروه بدنام در فضای مجازی منتشر می شود که نام دانشگاه  و دانشجو در آن ها باشد.

  • نویسنده : عل صدر
  • منبع خبر : سایت راه نو