این فرقه تلاش می کند با منتسب کردن مخالفان ، اعضای جداشده و یا خواهان جدایی و منتقدین خود به وزارت اطلاعات که ترفند ثابت و لو رفته این فرقه است ، آنان را ترور شخصیت کند.حال راستی جرم این افراد چیست؟ در یک کلم باید از شعر حافظ کمک گرفت و گفت:  جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد.

اگر امروز  به سایت رسمی فرقه تروریستی مجاهدین نگاهی بیندازید خواهید دید بخاطر صحبت های آقای سعید شاهسوندی عضو سابق مرکزیت مجاهدین با بی بی سی فارسی زنجیر پاره کرده و کف بر دهان و با فرهنگ چاله میدانی در سه مطلب جداگانه به فحاشی و یاوه سرایی و توهین و افترا از بی بی سی و آقای سعید شاهسوندی روی آورده است.

رهبران مجاهدین چنان به غیظ آمده اند که هر فحش و ناسزایی را در حق آقای سعید شاهسوندی نثارش کردند. مایه تعجب است گروهی که ادعای دموکراسی و آزادی عقیده را با خود یدک می کشد و خود را  دموکراتیک ترین سازمان در جهان معرفی می کنند! بیان واقعیاتی از زیان عضو مرکزیت سابق این فرقه را بر نتافته و خیلی زود ماهیت واقعی خود را نشان داده است.

مجاهدین چنان تصویر سیاهی از آقای شاهسوندی ارائه می دهند که گویی اصلا چنین فردی عضو سابقه دار و قدیمی مجاهدین و نقش تعیین کننده در تشکیلات مجاهدین در زمان شاه و بعد از آن نبوده است.

این فرقه تلاش می کند با منتسب کردن مخالفان ، اعضای جداشده و یا خواهان جدایی و منتقدین خود به وزارت اطلاعات که ترفند ثابت و لو رفته این فرقه است ، آنان را ترور شخصیت کند.

حال راستی جرم این افراد چیست؟ در یک کلم باید از شعر حافظ کمک گرفت و گفت:  جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد.

سعید شاهسوندی هم  جرمش این  است که دخالت مجاهدین در بمب‌گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی را اعلام کرده‌است.

اما رهبران نادان و ابله مجاهدین نمی دانند با ریختن چنته فاسد خود به بیرون تنها ماهیت ضد انسانی و ضد خلقی و تروریستی خود را آشکار می سازند و نشان می دهند تمامی ادعاهای دموکراسی خواهی این جماعت یاوه سرایی بیش نیست و  تنها ترور شخصیت و حتی تهدید به ترور فیزیکی مخالفان است که آنان را آرام می کند.

گفتنی است آقای سعید شاهسوندی (زاده ۱۳۲۹ در شیراز) از اعضای قدیمی و عضو مرکزیت سازمان مجاهدین بود. آقای شاهسوندی تحصیلات خود را تا پایان دبیرستان در شیراز گذراند و سپس در سال ۱۳۴۷ در دانشگاه شیراز در رشته مهندسی مشغول به تحصیل شد.

سعید شاهسوندی در سال ۱۳۵۴ به جرم عضویت در سازمان مجاهدین دستگیر و در دادگاه بدوی به اعدام و سپس به حبس ابد محکوم شد. او محکومیت خود را در زندان‌های قصر، اوین و قزل حصار گذراند و تا زمان پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ در حبس باقی ماند.

شاهسوندی در اولین انتخابات مجلس اول به عنوان کاندیدای سازمان در شیراز اعلام حضور کرد و انتخابات به دور دوم رسید. وی سپس به تهران آمده در نشریه سازمان به فعالیت پرداخت. پس از ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ شاهسوندی به کردستان رفته و به عنوان مؤسس رادیو مجاهد فعالیت کرد. وی در سال ۱۳۶۴ به عنوان عضو مرکزیت سازمان مجاهدین انتخاب شد. اما در سال‌های پایانی دههٔ ۶۰ و بعد از انقلاب ایدئولوژیک در سازمان مجاهدین نسبت به مواضع این گروه دچار تردید شد.

وی در عملیات موسوم به فروغ جاویدان ، شدیداً زخمی و اسیر شد. اما در فروردین ۱۳۷۰ با عفو رهبری از زندان خارج شده و مدتی بعد در خارج از ایران (آلمان) اقامت گزید. وی از مخالفان و منتقدین تصمیمات اخذ شده توسط مسعود رجوی و سازمان مجاهدین محسوب می‌شود.

  • نویسنده : سعید پارسا
  • منبع خبر : سایت راه نو