در بین حامیان «مجاهدین» شخصیت های معلوم حال زیادی وجود دارد مثل ولید فارس (قاتل صبرا و شتیلا)، صابر رستم خانلو (همجنس گرا) و یا اکنون شخصی مانند ایهم السامرایی که هم عامل نفوذی آمریکا در عراق بوده و میلیون ها دلار از منابع عراق در زمانی که به آن احتیاج حیاتی داشته اند را نابود کرد.

در نمایش خوانی اخیر مریم رجوی به مناسبت ماه رمضان از شخصی به نام ایهم السامرایی به عنوان سخران دعوت شده بود تا صحبت کند.

فرقه رجوی در رسانه های خود با آب و تاب از ایشان به عنوان وزیر پیشین عراق نام برد که همین شخص اکنون در کشور خود جایگاهی ندارد و از او به عنوان یک وطن فروش و عامل نفوذی آمریکا در عراق یاد می شود.

ایهم السامرایی در سخنرانی خود خطاب به مریم رجوی بعد از ۶ بار درود فرستادن به مجاهدین می گوید:  «ما از شما هستیم و موفقیت شما موفقیت ما محسوب میشود.»

حال اگر به پیشینه این شخص نگاه کنیم می بینیم او راست می گوید تنها وجه مشابه ایهم السامرایی با «مجاهدین» در وطن فروشی و خیانت به مردم کشورشان می باشند.

البته همه ی این درود ها و تملق گویی ها فقط می تواند نتیجه یه چیز باشد و آن هم دریافت حق الزحمه بالا و البته نقدی.

در بین حامیان «مجاهدین» شخصیت های معلوم حال زیادی وجود دارد مثل ولید فارس (قاتل صبرا و شتیلا)، صابر رستم خانلو (همجنس گرا) و یا اکنون شخصی مانند ایهم السامرایی که هم عامل نفوذی آمریکا در عراق بوده و میلیون ها دلار از منابع عراق در زمانی که به آن احتیاج حیاتی داشته اند را نابود کرد.

در ادامه به بخشی از سابقه ایهام السامرایی و تحولاتی که بعد از سقوط صدام رخ داده می پردازیم:

ایهم السامرایی وزیر سابق برق عراق از سال  2003 تا ۲۰۰۶ بود. وی بعد از تشکیل دولت موقت در زمان نخست وزیری «ایاد علاوی» به عنوان وزیر برق عراق منصوب شد.

ایاد علاوی که پس از سرنگونی حکومت صدام حسین در سال ۲۰۰۳ از سوی نیروهای آمریکایی به عنوان یکی از اعضای ۲۵ گانه «مجلس الحکم» شورای حکومت انتقالی عراق انتخاب شده بود، در ۲۸ ژوئن به سمت نخست‌وزیر و اولین رئیس دولت عراق پس از صدام حسین برگزیده شد و قدرت را از پل برمر حاکم آمریکایی عراق تحویل گرفت و تا هنگام پیروزی ائتلاف عراق یکپارچه در انتخابات پارلمانی و معرفی ابراهیم جعفری به عنوان نخست‌وزیر جدید عراق این سمت را بر عهده داشت.

با این حساب مشخص می شود که پشت پرده حضور شخصی مانند ایهم السامرایی به عنوان وزیر برق عراق کسی جز دولت آمریکا نمی تواند باشد. بیشتر اعضای منصوب شده در دولت موقت عراق دارای تابعیت انگلیسی و آمریکایی بودند که ایهم السامرایی هم یکی از آنها بود.

السامرایی در دوره وزارت اش بر برق عراق از طرف دادگاه جنایی عراق به ۱۳ پرونده فساد اداری و مالی از جمله ناپدید شدن ۲ میلیارد دلار از دارایی های عراق متهم شده بود.

با توجه به اینکه السامرایی تابعیت آمریکایی داشت این بهترین بهانه برای آمریکایی ها بود که او به عنوان یکی از زیر دستان خود بعد از چپاول و ویرانی عراق فراری دهند.

در سال ۲۰۰۶ نیروهای آمریکایی موفق شدند السامرایی را  برای بار دوم از دست نیروهای عراق بربایند و او را به اردن انتقال دهند.

مشکلات امروزی برق در عراق در نتیجه گماشتن افرادی مانند ایهم السامری توسط آمریکایی ها بر مسند امور می باشد تا زندگی بر مردم عراق را سخت تر کنند تا در نتیجه این بحران ها آرامش را از آنان بگیرند تا به دنبال رهایی خود از دست استعمار نباشند.

حال سوال این است استفاده از چنین شخصیت هایی به عنوان سخنران همایش «مجاهدین» در ایام مبارک ماه رمضان چه دستاوردی می تواند برای سران فرقه داشته باشد؟

باید گفت بی توجهی افکار عمومی جامعه بین الملل به  مجاهدین از یک سو و تلاش برای ایجاد تعادل ذهنی در اعضای محصور در اردوگاه این گروه در آلبانی از سوی دیگر باعث می شود سران فرقه اقدام به برگزاری مراسمات بی خاصیت و و ملال آور  کرده و با پر کردن صفحات رسانه های مجازی شان به هر دو هدف برسند.

  • نویسنده : علی صدر
  • منبع خبر : سایت راه نو